Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 13 maj 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 13 maj 2021

 

Ska Arkturier Ta Fysisk Form och Landa med Skepp?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid frestade att sänka vår vibration tillräckligt för att ta fysisk form, inte för att vi skulle vilja ha kroppar igen, utan för att vi vet att vi skulle tas mer seriöst av många om de kunde se oss i en kropp. Vi skulle verkligen få mycket uppmärksamhet om vi vandrade bland mänskligheten, eller om vi landade skepp och kom ut från dessa skepp för att göra oss kända. Ni är alla så vana vid att uppfatta med era fem sinnen att ni har låtit förlita er på dem för mycket, och de behöver verkligen läggas åt sidan ibland för att ni ska gå djupare med er andliga utveckling.

Många av er vet att man bara kan se och höra ett litet fragment av det som faktiskt finns att se och höra, och ändå anser ni fortfarande att era fem sinnen är era viktigaste, era mest betydelsefulla verktyg för att förstå verkligheten. En av fördelarna med att vi inte inkarnerar är att vi kan kännas av alla. Vi är inte begränsade när det gäller vart vi kan gå och hur vi kan ansluta och kommunicera. Vi är tillgängliga för var och en av er hela tiden, och dessa överföringar genom Daniel här är avsedda att träna er för att kunna harmonisera er vibration med vår.

Ni kan, och ni kommer en dag, ha denna förmåga, och ni kommer att ha direkt kommunikation med oss. Att ta emot dessa överföringar är er träning och att ta del av vår insikt, vårt helande och vår kärlek är gåvor som ni kommer att ge er själva när tiden är rätt. Några av er är medvetna om detta och ni har ställt in och ni har fått fördelarna med att ställa in på vår vibration. Vad ni hittills har fått är bara toppen av isberget. Det finns så mycket mer vi kan ge er, och det är tillgängligt just nu för dem som är villiga att gå bortom de fem sinnena och nå den känsla som vi aktiverar inom er varje gång ni läser eller lyssnar på en av dessa sändningar.

Ni får också uppleva mer av ert Arkturiska jag när ni harmoniserar med oss ​​vibrationsmässigt och det är till stor hjälp för er. Vi vill att ni ska veta hur lyckliga vi känner oss att vi kan få kontakt med er på något sätt, och vi vill att ni ska dra lika mycket fördel av det som vi gör. Men för att göra det måste ni öppna er energimässigt för oss. Ni måste släppa in oss och gå samman med oss ​​för att dra full nytta av allt vi har att erbjuda.

Och även om scenariot där vi tar på oss fysisk form och besöker er verkar det bättre, lita på oss när vi säger att vi vet av erfarenhet vad som faktiskt fungerar bäst. Ni är inte den första planet av varelser vi har sökt att hjälpa och ni kommer inte att vara den sista. Vi tar med vad vi lär oss, och vi använder det till att bli bättre på att ge, bättre på att undervisa och bättre på att hålla utrymme för er alla att bli era sanna jag. Och precis som ni kan känna oss, kan vi känna er, och vi vill bara att ni ska veta att ni gör så mycket bättre varje ögonblick varje dag.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...