Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 16 maj, 2024

 

Dit vi alla går tillsammans ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är väldigt glada över att få kontakt med er.

En dag kommer ni alla att inse varför ni hade de upplevelser som ni har just nu. En dag kommer allt att vara vettigt, och om du accepterar att den framtida dagen kommer, så kanske du kan göra fred med det nuvarande ögonblicket du befinner dig i. Kanske kan du till och med leta efter de sätt som din nuvarande uppsättning omständigheter tjänar dig på otaliga sätt. Du behöver inte se framtiden. Du behöver inte veta allt som kommer att utvecklas, och du behöver inte förstå allt som är just nu. Du behöver verkligen inte göra dessa saker med ett begränsat fysiskt sinne.

Vad du behöver och vill göra är att sluta fred med din nuvarande verklighet, och vi pratar om din personliga verklighet och den globala. Vi talar till och med om den galaktiska bilden som du är en del av. Att skapa fred innebär att vara i fred, och att vara i fred är ett steg närmare Source. Att vara närmare Source ger dig mer av den upplevelse du vill ha av din verklighet. Så även om du kunde förändra allt utanför dig utan att förändra dig själv, skulle du så småningom börja hitta fel på din nya verklighet, och du skulle kräva att den ändrades, eller så skulle du vidta alla nödvändiga åtgärder för att ändra den.

Du vill se fred där ute i din värld. Du vill se fred i alla områden, alla länder, alla kontinenter, och du kan börja se den freden när du kan sluta fred med allt som det är just nu. Du är där för att välkomna i allt det som kommer, men du behöver inte vara den som får det hela att hända. Du måste förstå att miljarder år i vårt universum har lett fram till detta ögonblick, och därför finns det mycket fart som för oss till nästa nivå, till nästa oktav, nästa upplevelse.

Du är där för att njuta av åkturen, för att åka på expansionens vågor. Ni är förmånstagarna av allt momentum som har fört oss alla till denna plats och som kommer att fortsätta att driva oss framåt. Det är därför det är så viktigt att släppa taget och gå med flödet och acceptans och varför du hör om dem så ofta. Och ja, du får fortfarande skapa din verklighet, och du skapar din verklighet och kommer att fortsätta att göra det. Men ni är så mycket mer effektiva som skapare av er verklighet när ni inte är i motstånd.

Och så, om du har en tendens att titta utanför dig själv på andra och försöka avgöra vem som står i vägen för din anpassning, din uppstigning, din expansion, inbjuder vi dig att istället titta på ditt motstånd mot dessa människor, dessa regeringar , de företagen, de bankerna, till vem det än är du skyller för dina nuvarande omständigheter. Att sänka ditt motstånd och skapa fred kommer att ta dig bortom den tredje dimensionen, eftersom den tredje dimensionen var och har handlat om oss kontra dem, mörkt mot ljuset, och till och med människor i samma land mot varandra.

Ni är redo att gå bortom det, och nu är det dags, på grund av momentumet som ni har på gång, att helt enkelt slappna av i flödet och låta er själva föras helt naturligt in i tillvarons högre dimensionella slätter som lockar er till dem . Snälla slappna av och släpp taget och lita på att allt är i rätt flöde, och inte bara kommer du att kunna ta dig dit du ska snabbare, utan du kommer också att vara i större harmoni, i större gemenskap med sådana som oss i högre världar.

Vi vet att dessa saker är sanna, och vi inbjuder dig att anpassa dig till oss och acceptera vårt vackra universum som det är just nu, eftersom vi är ivriga att se vart det är vi alla är på väg tillsammans.

Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *