Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 maj, 2024

 

Lägesrapport: Är mänskligheten fortfarande på väg uppåt? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi är mycket glada över att kunna ge er denna lägesrapport, eftersom vi vet hur viktigt det är för er alla att förstå att ni fortfarande går i rätt riktning. Det är mycket viktigt för dig att inse att mänskligheten faktiskt är på rätt väg och att du faktiskt stiger. Vad betyder det? Betyder det? Betyder det att allt ser annorlunda ut idag? Inte nödvändigtvis. Vissa saker ser annorlunda ut än de en gång gjorde, men andra saker förblir desamma utifrån ett perspektiv, och det kan vara bekymmersamt.

Vad du behöver erkänna inom mänskligheten är att du ser världen annorlunda. Du börjar förstå mer om hur de problem du möter uppstår i ditt personliga liv och i den globala skalan där du kan se din värld. Du är där för att ändra ditt svar och dig själv. Du behöver inte gå ut och fixa alla världens problem. Du behöver inte gå ut och flytta runt alla bitarna så att de passar perfekt på plats.

Du är där för att förändra dig, och vi kan berätta för dig att från vår utsiktspunkt gör du just det. Människor där på jorden förändras, utvecklas och stiger, oavsett hur det kan se ut. Nu kanske du fortfarande undrar vad din plats är i allt detta. Du kan vara förnuftets röst vid nästa middagsfest du deltar i. Du kan vara den som vägrar peka fingrar, välja sida och bli arg över vad ”de” gör.

Och du kan erbjuda ett annat perspektiv, ett nytt perspektiv som kanske inte träffar någon av de andra människorna på det där middagssällskapet. Med andra ord kanske de inte håller med dig. De kanske inte går ihop med det du lägger ut där, men du kommer att ha planterat ett frö. Du kommer att ha fått dem att tänka, och det är viktigt för dig att förstå att förändring börjar när du tänker annorlunda om dig själv, om andra, om världen.

Ditt svar, din reaktion, din inställning till vad som händer i dina liv och i andras liv, det är de viktiga aspekterna av din livserfarenhet som du kan förändra. Och du kan förändra allt genom att se på något annorlunda, men det som kommer att förändras först är du. Du stiger, vilket betyder att du utvecklas. Du håller på att bli något annat. Du går inte bara upp genom att gå till en annan plats och ta med dig allt ditt bagage.

Du stiger genom att släppa taget om allt ditt bagage och stiger upp till en högre nivå av medvetenhet. På den högre nivån av medvetenhet kan du se allt annorlunda, och du kan tala, tänka och agera därefter, och du kommer att ha den inverkan på din värld som du vill ha. Men först kommer du att påverka din inre värld genom att släppa taget om rädsla, motstånd och dömande, genom att släppa förbittring, ilska och ångest. Du har redan haft dessa upplevelser, och du är redo att släppa dem, och nu är det dags.

Och vår framstegsrapport för er är denna – vi ser fler av er göra dessa saker just här i detta ögonblick, och vi vet att ni kommer att fortsätta på den vägen. Vi är säkra på det, och vi är säkra på det eftersom att hålla fast vid det som är mörkt och tungt och inte längre tjänar dig kommer att må sämre och sämre tills du definitivt känner att du inte har något annat val än att släppa taget.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *