Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 maj, 2024

 

Fler tecken och bevis på att detta kommer ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi vet hur bra ni alla har det där på jorden, och vi försöker övertyga er om att ni har det bra när vi får kontakt med er på detta sätt. När vi ansluter till er på det astrala planet är ni mycket mer öppna för att se er planet som mår väldigt bra, eftersom ni kan se helheten. Du kan se hur allt fungerar till det bästa, oavsett hur det ser ut. Du kan se nödvändigheten av vissa omständigheter där på jorden och hur de alla gynnar hela mänskligheten.

Vi vill fortfarande övertyga dig om att det går bra och att du gör det bättre än du tror att du är som individer och som kollektiv, och vi vill att du ska veta att det kommer att finnas fler tecken på att förbättra människan. kollektivt medvetande. Du kommer att se människor mötas för att lösa problem och skapa fred. Du kommer att se så många fall av människor som hjälper främlingar, och det kommer att delas över dina sociala medier.

De som förstår kraften i goda nyheter reser sig upp och delar de goda nyheterna med sina medmänniskor. Och vi vill också att ni ska förstå att detta är en väldigt speciell tid för mänskligheten, och det måste ses på det sättet. Det här är en tid då allt som behöver ses, som behöver förlåtas och helas, måste komma upp till ytan, och ni är de som kan välja att se allt i ett nytt ljus, och ni kan välja att se allt och alla genom Sources ögon, för du vet att det är den du verkligen är.

Du vet också att kärlek läker och kärlek fungerar. Du vet att kärlek förvandlas, och kärlek leder till lösningarna på de problem som mänskligheten har stått inför. Ni som är bland det uppvaknade kollektivet är där för att skina ett ljus på det som är älskvärt med det ni vill se mer av där på jorden. Och genom att ge din uppmärksamhet till de goda nyheterna och till dem som gör de goda gärningarna, gör du mer medvetenhet om sanningen om att mänskligheten utvecklas.

Ni stiger upp och ni håller på att bli era högre jag. Det händer i varje ögonblick av varje dag, och vi kommer att fortsätta att skrika det från hustaken i den nionde dimensionen, eftersom vi vet att vi når fram till fler och fler av er som vänder sig bort från undergångs- och dysterhetsrapporten och accepterar de högre vibrerande tidslinjerna som ligger framför dig och som är tillgängliga för dig.

Du får hjälp av fler än bara oss och andra i den nionde dimensionen. Ni får hjälp från alla dimensioner och stjärnsystem, och alla drar för mänskligheten genom hela vårt vackra universum. Så släpp tanken på att jorden inte mår bra, och omfamna alla bevis på att du är det, och du kommer att se fler bevis komma din väg.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *