Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 februari 2020

Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 februari 2020

HUR MAN KAN ÅSTADKOMMA MASSIVA FÖRÄNDRINGAR ∞

9D ARCTURISKA RÅDET, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arcturiska Rådet. Det är en glädje för oss att kontakta er.

Vi har undersökt de olika möjligheter som ni har framför er under de kommande veckorna och månaderna där på Jorden, och vi ser en stor sannolikhet att det kommer att bli en enorm förändring som ni alla kommer att uppleva, en som kommer att påverka alla människor runt om i världen. Vi vet att många av er söker stora förändringar för att indikera för er att ljuset vinner, men vi ser det inte så. Vi ser er inte i en biblisk typ av strid mellan gott och ont, eller ens ljus och mörker.

Vi ser er som ett kollektiv, och när ni agerar som kollektiv måste ni ha en evolution av medvetandet hos alla för att se stora förändringar hända i den fysiska sfären. Det kan inte bara vara så att den goda sidan gör framsteg, samtidigt som den dåliga sidan sopas under mattan. Ni är ett kollektiv, och ni är länkade på ett sätt som är permanent. Ni kan inte avlänka er från den lilla del av mänskligheten som gör alla lömska gärningar. Ni är där på jorden för att hjälpa till att höja medvetandet för alla, inte bara de människor som ni gillar och som håller med er.

Och så, vad vi ser är att fler och fler av er som verkar från ljuset finner i era hjärtan förmågan att förlåta, att skicka kärlek, och att lysa ljus i världen där det behövs mest att tas emot. Vi ser fler och fler individer som känner medkänsla för dem som de skulle ha velat se svepas bort från ytan av planeten för inte alltför länge sedan, och det är framsteg. Det är de framsteg som ger er en massiv förändring som hjälper alla som är där på jorden i en fysisk kropp, och det är vad ni har ägnat er med nyligen.

Vi vet att de av er som är vakna ser de aktuella problem som finns runt om i världen, och vi vet att ni vill se förändringar i hur ni får tillgång till energi för el och bränsle till era bilar. Vi vet att ni vill se en global valutaåterställning. Vi vet att ni vill se öppenhet från era ledare i regeringen och företags företrädare. Vi vet att ni vill se ett stop på alla former av slaveri, och vi är här för att berätta att ni påverkar denna förändring mer genom att hålla kärleken i era hjärtan än ni gör genom att rösta eller göra dokumentärer.

Ni gör mer nytta genom att sprida kärlek än fakta. Vi är här för att uppmuntra er att fortsätta att sprida denna kärlek, medkänsla och förlåtelse, och vi kommer alltid att uppmuntra er att släppa taget om dömande, rädsla och fördömelse. Nu är det dags att hjälpa era medmänniskor att komma dit ni är som utvecklade, medvetna, vakna människor, och när ni alla beslutar att kärlek är svaret, kommer ni att se att alla dessa massiva förändringar inträffar och mycket mer.

Vi är det Arcturiska Rådet, och vi har med glädje kontaktat er.”

Översättning:  Mats

The Arcturian Council via Daniel Scranton, February 20, 2020

Du gillar kanske också...