Ivo of Vega via Sharon Stewart, 19 februari 2020

Ivo of Vega via Sharon Stewart, 19 februari 2020

 

Stephanie Sarten, Extraordinär Ljusarbetare:

En del av den negativa agendan på Jorden är att desensibilisera mänskligheten för kränkningar och sexualisering av allting, målet är barn.

Att skapa ett tankesätt där våld och sex är ”main stream” och ”normalt” – till och med att kombinera och lägga till våldsamt sex, allt medan man predikar i religionen att man kommer till helvetet – är en sexattack från illuminati. Det får er att samtycka till båda genom media och gatuteater, samtidigt som ni lär er att det är SYND.

“Om alla andra lever i synd, då gör jag det också.”

Det är hur folk samtycker eftersom tankekontrollen får er att se i svartvitt.

Våld innebär att kränka oskuld

Därför kan ni se varför agendan inkluderar desensibilisering till våld och förvrängning av mänsklighetens sexuella natur.

För att förstöra oskuld måste man helt enkelt attackera essensen av det som gör människor oskyldiga – deras renhet.

Oskuld är renhet – det är ärligt, det är sant, det är kärlek, det känns säkert.

Renhet är äkta, genuin och verklig

Intimitet – in i mig jag ser

Oskyldighet har inte rädsla, den är kärlek.

Intimitet är kärlek till mig själv och andra utan rädslobaserade bihang

Sex är heligt.

Våld är fördömt.

Kombinera dem och du har en art med en fördömd sexuell natur.

Fördömd innebär att straffa genom att orsaka skada.

Illuminati-sexattacken eller den negativa agendan för att orsaka sexuellt elände på Jorden handlar om att skapa en verklighet där intimitet och oskuld förloras till våld och rädsla, vilket orsakar egobindningar till livlösa föremål som bara pengar kan köpa – som aldrig kommer att fylla tomrummet.

Det är att orsaka skada på intimitet och oskuld och straffa er genom att tro på att ni kommer till helvetet.

Så vad tror du?

Väljer du att vara som alla andra – särskilt falska idoler från Hollywood och engagera dig i våld och sex, och sedan tro att du kommer till helvetet?

Eller lever du rent och tror att du kommer till himlen?

Här är sanningen –

Det har inget att göra med himmel eller helvete.

Agendan är att förstöra era liv här i nuet.

Våld mot andra är ALDRIG ok.

Och om du väljer att vara heligt sexuell eller öppet sexuell är ditt val – ingetdera får dig till himlen eller helvetet

Men genom att förstöra och skada kärleksbandet som sex är avsett för – genom att göra sex till en rädslobaserad aktivitet som är öppen för att dela med vem som helst – stannar du i helvetet här på jorden.

Intimitet – in i mig jag ser – är ohämmad med en helig partner – med varandra av kärlek – den förvandlas till hämmad med många andra av rädsla.

Den gudomliga levande lagen är utformad för att ni ska uppleva himlen på Jorden – inte efter döden.

Så när ni gör ett val – kom ihåg att det inte handlar om efter döden – det handlar om NU.

Jag: Ivo, jag lade upp en kort video häromdagen på min Fb-feed och många älskade den men en person skrattade åt den. Jag såg att det här var en ny följare och jag undrade vad han kunde ha funnit vara så humoristiskt i en mycket allvarligt avsedd video. Men då tänkte jag, “Kanske tolkar han detta som ett meddelande om sexuell upphetsning.” Jag tänkte på det och bestämde mig för att det var värt att göra en video om det här eftersom jag är säker på att detta bara är ett av de sätt som vår livsenergi kanaliseras till ett mycket begränsat uttryck. Kan du förklara det här, Ivo?

Ivo: Ja, min älskade. Du sa, “Då berättade Athena för mig: att anledningen till att det lockar dig beror på att du gör det.” Även när du hör orden “gör det” vad tänker folk på? Sex. Spänning, passion och “göra det”, det är alla termer ni använder som koncentrerar era energier till sexuell aktivitet. Sex har fått en billig mening i ert samhälle. Istället för att vara det lysande energetiska utbytet mellan det gudomligt maskulina och det gudomligt feminina som är ett utagerande av helheten av energisamspelet i universum, istället för att bli åtrådd som handlingen för gudomligt skapande av nytt liv – har er tolkning av samlag och sexuell aktivitet förflyttats till bartoaletter, betalning till prostituerade, billiga nakna eller halv-nakna poser i tidskrifter och förment “vuxen” humor som indikerar ingen mognad alls.

Er sexuella tolkning, utan den gudomligt feminina på er planet, domineras av den mörka faderns arketyp, som innehas av både män och kvinnor.

Jag: Jag visste att du skulle förklara det bättre!

Ivo: Ert folk tolkar så många saker i termer av sexuell spänning eftersom för så många som är sinneskontrollerade är sex den enda spänningen ni känner till. När ni är ert autentiska jag, tycker ni att livet i sig är passionerat, spännande, föryngrande och en konstant källa till vördnad.

Kan du säga detsamma för livet på jorden nu?

Jag: Nej! LOL

Ivo: Era värderingar återspeglar era tillfångatagare, era kontrollörer, inte de som en sann människa har. För oss är varje andetag vi tar ett glädjefullt tillfälle. Varje interaktion med andra ett utbyte av kärleksfull energi. Varje handling för att hjälpa en jordbo firas i himlen. Vi vördar livet. Du vet detta.

Jag: Ja. Jag har fått det berättat för mig. Änglar har trumpeter också.

Ivo: Våra liv är som söt musik för våra öron. Vi älskar att stå upp och leva. Att bara vara är en viktig händelse varje dag. Så det är uppenbart att vi förstår att det finns passion i hela livet, inte bara ett lågfrekvent energetiskt utbyte mellan två sinneskontrollerade människor.

Och ja, min älskade, poängen är att detta görs mot er för att ta bort er förundran över att leva. Det faktum att det finns ilska och depression på er planet indikerar att ni inte är i linje med livet. Ni är i linje med döden.

Det är svårt för er att vara passionerade över livet när ni inte är i linje med er själ. När man tittar på livet ur ett egos synvinkel i ett översexualiserat samhälle är livet billigt. Det är värdelöst för er. Och ert perspektiv visar det.

Jag: Sant.

Ivo: Det är inte puritanskt att inte vilja spela tillsammans med dem som använder anspelningar för att locka sin nästa sexuella erövring. Och förstå att sexuellt utbyte inte handlar om erövring, det handlar om förening. De som anser att det är en erövring är av den falska giftiga maskulina sorten. Helst bör de undvikas och svältas ut för att förhoppningsvis vakna upp till den riktiga verkligheten av kärlek och sexuell interaktion innan det är för sent för dem.

Jag: Tack Ivo.

Ivo: Min älskade, du förstår och vaknar upp till allt du måste veta för att trivas till och med på din planet. Det handlar om att lämna det gamla bakom dig.

www.sharonandivo.weebly.com

Youtube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...