Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 februari 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 februari 2020

 

HANTERING AV STRESS & ÅNGEST

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt stolta över hur ni alla har hanterat den stress som har ställts på er av den värld ni lever i just nu. Vi ser fler och fler av er varje dag släppa kryckorna som ni tidigare har använt för att hantera den stress som livet ger er. Och istället har ni kunnat sakta ner ert sinne, er mentala aktivitet och ni har andats igenom er ångest, hellre än att ta någon substans eller till och med mat för att lugna dessa nerver.

Ni lever inte bara i en snabb värld. Ni lever också i en värld där det finns så många energier runt som kan påverka ert tillstånd. Ni lever i en värld där så många av de omständigheter ni föddes i har satt er i situationer där ett naturligt svar skulle vara att känna stress och ångest. Det ni har lärt er att göra och vad vi uppmuntrar er att fortsätta göra är att släppa dessa oroande tankar innan de tar över.

Ni har visat för er själva förmågan att ni alltid har varit tvungna att släppa något som inte längre tjänar er. Och så, genom att släppa tankarna och sakta ner saker med er andning, känner ni er mindre benägna på sistone att ta till de kryckor som ni har använt för att klara er i det moderna samhället. Detta och detta ensamt räcker för att vi ska ge er de höga betyg som vi ger er i denna överföring. Ni gör tillräckligt genom att hantera den stressen och ångesten själva.

Ni har alla en förmåga nu att dela era erfarenheter med andra och att nå människor med hela världen med era berättelser om hur ni kommit över den ångesten och den rädsla som höll er tillbaka i livet. Vi ser att ni gör detta arbete och är förebilder för andra som ni alltid visste att ni skulle vara och vi vill uppmuntra er att dela era berättelser om framgång så att andra kan tro på sig själva, tro på den mänskliga energin som kan övervinna sådana oerhörda motstånd.

Ni som är vakna vet speciellt hur mycket ni har tagit på er under denna enda livstid, och att ni har gett efter för ett beroende vid ett eller annat tillfälle är ingenting att skämmas för. Faktum är att det bara visar er hur känsliga ni är. Och vi har sagt det tidigare och vi kommer att säga det igen. Er känslighet är en styrka. Använd den för att veta när ni kastas ut ur balans och återfå den balansen snabbare och snabbare genom att sakta ner med några medvetna andetag.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...