Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 februari 2020

Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 februari 2020

EDRA INKOMMANDE ENERGIER OCH DE ENERGIER SOM KOMMER ∞ 9D ARCTURISKA RÅDET, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arcturiska Rådet. Med glädje kontaktar vi er alla..

Vi har lagt stor uppmärksamhet vid det sätt som ni har hanterat de energier som ni har över er just nu, eftersom vi alltid övervakar er beredskap att ta emot. Oftast öppnar ni er för att ta emot, och assimilerar de energier som är över er, men sedan vet ni inte vad ni ska göra med all den energi som ni har tillgång till. Det är det vi observerar. Det finns ingen anledning för er att känna någon press om att göra något stort, något monumentalt, bara för att ni känner att de energier ni just har laddat ner bär en betydelse och en vikt.

Ni kan släppa dessa energier till Moder Jord med avsikt att de går dit de behövs. Ni kan skriva ett blogginlägg, eller ett kapitel eller två i en bok. Ni kan även låta den energin flöda genom er genom att sjunga med till låtar när ni kör bilen eller medans ni lyssnar på er favoritmusik hemma.

Allt som ni bidrar med från en plats av glädje, från en hög vibration, är av värde till detta Jord kollektiv. Ni är därför inte begränsade i vad ni kan göra och hur ni kan bidra, även om det känns så. Även om merparten av mänskligheten inte är redo för vad ni kan skriva, betyder det fortfarande mycket att ni skriver. Även om ni gör videos som inte får några besök, ger ni ändå   energin till universum. Och när ni gör det, gör ni plats för mer, och det är en mycket bra sak.

Vi vet att de av er som är vakna har mycket goda avsikter för det mänskliga kollektivet, och vi vet att ni vill se bevis på vad ni lägger ut där i det kollektiva medvetandet. Vi vet att ni vill se och känna er inverkan, men om ni istället bara skulle fokusera på att känna energierna röra sig genom er och njuta av den erfarenheten, då skulle ni göra mer för mänskligheten än ni kan tänka er.

När ni gör er mer tillgängliga för högfrekventa energier, när ni blir de ledningar som ni alltid har varit menade att vara, hjälper ni till att jorda dessa energier i det fysiska. Och vi får meddelandet att ni är redo för mer, och vi är inte de enda som observerar och väntar. Ni kommer att få tillgång till energier från de avlägsna delarna av denna galax mycket snart, och ni kan bara föreställa er vilka aktiveringar ni kommer att få som ett resultat. Och då kommer vi att observera och vänta i förhoppning på att se vad ni kommer att göra med dessa energier.

Vad som är viktigast att ta från denna överföring är att ni är avsedda att leva i flödet, och ni gör mer nytta för era medmänniskor när ni gör något än när ni sitter och undrar vad er stora inverkan kommer att vara på mänskligheten. Alla de små saker som ni gör under en livstid adderas upp, och ibland glömmer ni det, och det är vad vi är här för att påminna er om just nu.

Vi är det Arcturiska Rådet, och vi har med glädje haft kontakt med er.”’

Översättning:  Mats

 

Du gillar kanske också...