Mormor Anna via Galaxygirl, 24 februari 2020

Mormor Anna via Galaxygirl, 24 februari 2020

 

Mormor Anna 24/02/2020

Hej barn, jag är er Mormor Anna. Jag säger ”er” eftersom jag verkligen var en del av en  stor familj och det fanns så mycket barn, och jag älskar verkligen barnen så mycket. Kom till mig. Låt oss sitta och prata ett tag. Låt oss dricka örtte och låt mig få veta vad ni tänker. Jag känner mycket väl till smärtan och glädjen av att vara innesluten i den fysiska kroppen. Jag levde under en mycket lång tid, över 600 år och jag hade mina perioder av ensamhet och smärta. Men verkligen barn, det var välsignelser i förklädnad. Alla dessa lektioner är det. För de hjälper er att hitta ert sanna själv, det Kristna barnet inom er. Den gyllene varelsen kallar er hem, hem till de högre dimensionella sätten. Jag vill gärna fråga er om ni mediterar? För kaoset bubblar upp, men under kaoset finns det stora lugnet. (Jag ser en bubblande vattenkokare.) Ja, kära ni. Bubblorna finns huvudsakligen på ytan. De stiger upp från djupet och poppar upp på ytan, eller hur? Allt håller på att förberedas för det stora uppvaknandet, i detta nu. Ni är trötta på de fysiska förändringarna ni får uthärda. Det är ingen större skillnad mot då Essensen behövde cirka ett år på sig, för att föryngra hela kroppen. Det var ett utmattande allomfattande arbete. Men vi hade lyxen att kunna vila, för vi var en del av ett kärleksfullt samhälle. Vi ser att ni fortfarande är upptagna med era liv, med era familjer, era yrken. Jag skulle vilja uppmuntra er att ha intention att heala och älska under era dagar. Det kommer att fungera som healing för er och ge er ett inre lugn. För den inre friden måste ni själva finna, den kan inte ges till er. Det finns inte någon “quick fix”. Men ni är långt bortom det. Ni frågar inte efter snabba lösningar. Vi ser er söka som sanna sökare. Vi läser av hjärtat hos vägens initierade. Vi vet att ni har rena hjärtan, rena ögon och försöker överleva och växa med de gudomliga vingarna, genom denna process av återfödelse. Ni återföds verkligen.

Jag är Mormor Anna. Jag var barnmorska under en stor del av mitt liv. Jag hjälpte de unga mödrarna med sina barn, genom hela graviditets- och födelseprocessen. Jag är välbekant med graviditetens kval/ smärtor och hur man kan lindra dem. Förlossningen behöver inte vara smärtsam, om ni är kloka nog att acceptera, tillåta och välkomna smärtan som er läkning och meditera genom vågorna av energi. Ni befinner er i en kosmisk soppkastrull med bubblande energier. Hitta friden, den inre stillheten, det healande ögonblicket i det. Och kräv att er återfödelse ska ske med nåd och lätthet. Omge er själva med ljus.

Jag är er Mormor Anna. Jag är alltid angelägen om att tala med er. Vi har arbetat mycket hårt i etern. Det har varit mycket rensning och förberedelse. En så stor familj, och så många av er har inkarnerats i det här höggravida nuet. Vi skickar er vår kärlek. Jag har gjort lite närande rotsakssoppa till er. Jag skickar energin från denna helande elixir till er, så att ni kan må bra. Ingenting är så härligt som en varm smakrik soppa, när man behöver ett ögonblick av stillhet, lugn och kontemplation, eller gemenskap. Vi erbjuder er båda. Vi av Essensens ordning, åt ofta i tystnad, men Yeshua uppmuntrar oss vanligtvis till gemenskap och att göra den till en fest. Det var naturligtvis beroende på tillfället. Vi av Essensen vet hur man firar. Bröllop var underbara tillställningar. De var alltid mycket efterlängtade. Vi ser Gaias bröllop som hennes uppstigna tillstånd. Vi ser sammansmältningen av tvillingflammorna som länge varit åtskilda. Vi ser Kristus gudomliga förening med sin brud, Sophia. Vi ser mycket glädje. Våra ögon lyser med ljusfyllda glädjetårar. Vår önskan för er är att vara lyckliga. Minns ni hur det känns att vara riktigt lyckliga? Det blir en glädje att återupptäcka denna enkla, ofta förbisedda sanning. I ert samhälle förbiser ni glädjen, inte med avsikt, utan på grund av alla de krav ni ställt på er själva. Slut med det. Samhället expanderar då medvetandet ökar. Nya system, nya parametrar, nya livssituationer, nya samhällen kommer att bildas och skapas. Glädjen kommer att bli uppskattad igen.

Jag är Mormor Anna. Jag är väldigt glad över att få prata med alla er kära. Res er ni de initierade Kristna Varelserna. Känn den Kristna lågan brinna inom er, och snälla njut av glädjens elixir som jag just gav till er i detta meddelande. Lite mer kryddor är alltid välkomna hos en hungrig själ. Och se, ni letar efter svar och lyssnar fortfarande på en klok gammal själ. Jag ser er. Jag känner er. Jag älskar er. Jag tittar djupt in i era ögon och ser mig själv. För vi är alla en, barn. Välkomna hem, initierare av vägen. 

Känn den djupa inre friden av er egen tillväxt, av ert eget Kristna ljus. Bränn bort det som inte längre tjänar er. Skapa lyckligare minnen under de nästföljande dagarna. Släpp de tidigare minnena som orsakar lite smärta. Ni behöver inte fortsätta att bära omkring dem. Det är som att sitta på en hård liten sten och låtsas att det är bekvämt. Nej. Flytta berg. Tacka för det, släpp det och känn er bekväma Sitt på en kudde. Älska er själva. Var lyckliga och fria från de bekymmer som så länge har belastat er!

Jag är er Mormor Anna. Jag hade också min beskärda del av bekymmer när vi levde (jag säger ”vi” för vi var en så stor familj!) under den Romerska ockupationen. Jag har min beskärda del av historier att berätta. Men jag är glad att kunna säga att jag gjorde skillnad, att jag lyste mitt ljus, att jag oftast strålade ut det Kristna ljuset, mer än inte. Vi har alla våra stunder som vi inte är så stolta över. Men så är det att vara mänsklig i en vriden matris. Förlåt. Gå vidare. Sprid ert ljus. Var glada. Känn er fria, och vet att ni har gjort en enorm skillnad och att era familjer är så väldigt, väldigt, väldigt stolta över er. Ni oerhört stöttade, värderade, värdesatta.

Jag är er Mormor Anna. Jag älskar er verkligen så mycket. Var glada. Det är min önskan för er idag, med mitt budskap för uppmuntran och glädje. Var glada! Kristus är här, finns inom er. Vilken glädjande sanning! Vi firar, vi stöder, vi lyfter upp, vi håller utrymmet och ljuset för er i ert ögonblick av återfödelse. Ljuspulserna från er sol är som förlossningsvärkar. Kom ihåg att andas genom dem, med stor förväntan om lyckligare dagar, vilka skapas precis framför er. För när ni återföds blir allt bra. Är det inte spännande? Jag är er Mormor Anna. Ät nu er soppa.

~ galaxygirl

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...