Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 september 2020

 

Höstdagjämnings Energier i september 2020

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt de olika möjligheterna som ni har framför er för den höstdagjämning som kommer denna månad. Ni har kunnat tagit in september-energierna ganska bra hittills, och alla vi som är ansvariga för att skicka er nya och förbättrade energier noterar vad ni gör med de vi redan har skickat. Vi vet att ni ber om en känsla av att allt kommer att bli okej, men vi kan inte bara ge er den känslan. Det måste vara ett val. Det vi är glada över när det gäller de kommande energierna vid höstdagjämningen i september är att det ger er alla en högre och tydligare arbetsgång i ert inre för att erkänna att ni har ett val.

Ni får bestämma om ni ska titta på vad som händer i er värld just nu med en känsla av positiv förväntan eller med negativa förväntningar. Om ni verkligen tror att ni stiger upp, måste ni också tro att allt är till tjänst för er uppstigning och att ingenting kan hindra det från att hända. Självklart får ni också bestämma om ni ska lida från nu och till ert skifte, eller om ni istället väljer glädje.

Ni kan välja att gå ut och andas in den friska luften när som helst och lämna alla era planer kvar. Ni kan välja att sitta under ett träd och meditera. Ni kan välja att spela, som ni gjorde när ni var barn. Eller så kan ni fortsätta att låta andra människor bestämma över er vad ert öde är. Ni kan titta på siffrorna, trenderna, artiklarna om spekulation, och ni kan gå på en nedåtgående spiral med allt detta, eller så kan ni göra det som är naturligt, det vill säga att vara på den uppåtgående spiralen av uppstigningen.

Och när ni är i naturen tenderar saker som är naturliga att hända. Vad vi säger här är att ni inte behöver så mycket information som ni får för att göra ett val. Allt ni behöver är vad vi just berättade om i vår tidigare överföring, vilket är en liten kraftfull sak som kallas medvetenhet. Ni behöver medvetenhet för att kunna välja. Ni måste vara medvetna om att det är ni som fattar besluten.

Det är ni som väljer tidslinjen, och vi är här för att hjälpa er att leta efter den enda information ni verkligen behöver. Men ni måste vara uppmärksamma och ni måste agera och prata och tänka utifrån vad ni får när ni går inom. Så det är vår önskan att ge er en starkare, högre, kraftfullare inre röst som kommer att övertyga er om att ni får bestämma vad som ska hända här näst i er värld och i era liv.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...