Den Arkturiska Gruppen via Daniel Scranton, 2 april 2018

Den Arkturiska Gruppen via Daniel Scranton, 2 april 2018

Per Staffan 2 april 2018

De Nästa 5-10 Åren ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Det är den perfekta tiden för er alla att överväga hur ni skulle vilja gå framåt i nästa steg i er utveckling. Du får bestämma hur du går framåt, trots vad du kanske får höra från andra, andra som får det att verka som att de kommande fem till tio åren är huggna i sten för alla er. Inget kunde vara längre från sanningen.
Ni är pionjärerna här. Ni är skaparna och medskaparna, och det är er tid att vara beslutsfattarna, de som förverkligar sin egen utveckling. Ni kan förstås bara vänta och se vad som händer. Ni kan leta efter nya förutsägelser som skall berätta vad som händer härnäst eller ni kan ta ratten och bestämma själva vad det kommer att krävas för er som individer att utvecklas.

Behöver du drama och trauma i ditt liv för att bli inspirerad, att känna dina känslor? Behöver du svårigheter för att skapa? Behöver du se bevis på att resten av mänskligheten ligger efter för att göra något åt evolutionen av ditt medvetande? När vi pratar om evolutionen av ditt medvetande vill vi att du ska veta att det är något som händer automatiskt, men det är också något som du kan underlätta.

Du kan sätta foten på gaspedalen och ge dig en förhöjd känsla av medvetenhet. Du kan välja att älska mer, att meditera mer, att koppla upp dig mer till naturen och Moder Jord. Du kan nå ut till andra aspekter av dig själv. Du kan nå ut till högre dimensionella varelser. Du kan vara en aktiv deltagare i utvecklingen av ditt medvetande, och du kan också styra resten av mänskligheten i den riktningen.

Du behöver inte sitta och vänta på att något ska hända. Du behöver inte ens vänta på någon stor inspirerad idé. Stoppa bara vad du gör från tid till annan och checka in till hur du känner, hur du vibrerar. Gör lite medveten andning. Meditera om du måste. Men var noga med att du tar hand om utvecklingen av ditt medvetande.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över förbindelsen med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...