Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 mars 2021

 

Det Uppvaknade Kollektivets Stora Energi Rening

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har bevittnat utvecklingen av ert medvetande där på Jorden under ganska lång tid, och vi är alltid imponerade när vi ser en gigantisk pik i det mänskliga kollektiva medvetandet. Vi pratar om er övergripande vibration som ett kollektiv och hur den nyligen har ökat på grund av er villighet att släppa in de högre frekvenserna som hjälper er i den energimässiga rensningen som ni gör just nu på planeten Jorden.

Alla som är en människa som bor på Jorden, oavsett hur utvecklade de är, har fortfarande rensning att göra och kommer fortfarande att dra nytta av högre frekventa energier för att hjälpa till med rening av det som är lägre vibrationellt. Ni är alla förankrade där i den fjärde dimensionen av det faktum att ni alla är sammankopplade, och det betyder oavsett hur högt ni vibrerar, ni bär fortfarande några lägre vibrationsenergier inom er. Annars skulle ni inte leva i en värld där människor fortfarande skadade varandra fysiskt och känslomässigt.

Därför måste de av er som är en del av det vi kallar det väckta kollektivet fortsätta att öppna sig och ta emot de högre frekvenserna för att göra det rensandet, och för att det arbete ni gör på er själva ska ha domino verkan som den verkligen har. Och detta är vad vi har bevittnat nyligen, och vi ser de positiva effekterna av vad ni gör där som de väckta, som de som är villiga att bara vara, att bara öppna upp för de högre frekventa energierna som ständigt är, kommer in för att stödja er.

Vi hoppas att ni nu inser att detta arbete är kraftfullare än arbete som är handlingsbaserat, för även om vissa handlingar bär en högre vibration, kommer i slutändan ingen åtgärd att kompensera för de lägre vibrationsenergier som fortfarande finns kvar närvarande där på Moder Jord. Och så måste ni vara de som fortsätter processen med att släppa in de högre frekvenserna så att ni kan få den positiva effekten på Jorden som ni vill ha. Det är ni som skiftar medvetandet hos det mänskliga kollektivet.

Vi hjälper; Moder Jord hjälper; er sol hjälper. Andra högre frekventa, högre dimensionella varelser hjälper, men det kommer alltid att komma ner till er och er vilja att vara en ledning för alla energier som håller en högre frekvens. Det är det som i slutändan är ansvarigt för den enorma spetsen vi har sett, när ni har gått in i mars månad med ett rytande från ett lejon och vi vet att ni kommer att fortsätta arbetet ni gör eftersom vi också vet att det blir högre frekvens och att köra dem genom era kroppar känns väldigt, mycket bra.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...