Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 april 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 april 2021

 

Uppvaknade Kollektivet: Arbeta med energinäten

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger oss alla möjliga möjligheter att observera vad det är som händer där på Jorden eftersom ni befinner er i en sådan tid av nöd. Ni behöver hjälp, och vi är hjälpare. Vi vet att ni har gjort det bästa av en ganska dålig situation där på Jorden. Vi vet också att ni har uppbringat så mycket hjälp, så mycket helande, så många lösningar, att det finns ett slags av energier som har kommit er väg men som inte tillräckligt många människor är öppna för att ta emot.

Tänk er att ni är där på Jorden och inte inser att alla era böner besvaras. Många tror att de kanske inte är värda att få hjälp uppifrån. Ytterligare andra tror att vissa förtjänar den hjälp eftersom de ber till rätt Gud men andra inte, eftersom de är hedningar, inte värda hjälp från Himlen. Det är här ni återigen kliver in som healers, ledare, vägvisare, de som är där för att föregå med gott exempel. Ni kliver in för att ni vill att alla ska få vad de har bett om, och ni vet att alla där på Jorden med er är en varelse av ljus och kärlek, en aspekt av Källan.

Och så kan ni hålla utrymme för hela mänskligheten för att de ska få vad de behöver just nu. Ni kan erbjuda er upp till universum som kanaler för all den hjälp som kommer. Ni kan vara svaret, lösningen, de som mänskligheten har väntat på, och det innebär att stiga över alla de diskussioner som pågår där i er värld. Det innebär att hjälpa dem som inte vill ha er hjälp eller inte tror att de behöver den. Ni är inte där för att döma någon på grund av deras tro, deras ord, deras tankar eller deras handlingar. Ni är bara där för att vara inkarnerad kärlek och hjälpa till när ni kan.

Och nu är ett av de tillfällen då ni absolut kan hjälpa till genom att göra er tillgängliga för universum, genom att vara kanaler för ljus, kärlek och helande energi som ni föddes för att vara och genom att hålla utrymme för alla era medmänniskor att få vad de ber om, vad de behöver. Vissa vet inte ens vad de behöver och vet inte vad de ska be om, men ni kan fortfarande hjälpa dem. Ni kan fortfarande se alla andra som delar av en helhet som ni också är en del av och som ni är där för att hela, samla, integrera.

Som vi har sagt nu är tiden inne, och det är ni, för ni diskriminerar inte; ni håller inte tillbaka er kärlek till bara de som förtjänar det, och det är er tid att lysa. Vi uppmuntrar er som det väckta kollektivet att öppna er för allt som mänskligheten har bett om, grunda det i era fysiska kroppar och ner i Moder Jord, och låta de underbara energinäten under era fötter göra resten.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...