Arkturierna via Suzanne Lie, del 1, 9 april, 2018

 

ARKTURIERNA i våra skor, del 1       via Suzanne Lie, 9 april 2018

   

En konversation med Arkturierna

Del 1

Arkturierna / Sue:

Hälsningar, vi är Arkturerna och vi är här inom vår medvetenhet, liksom inom Suzilles och Shawnnas medvetenhet för en liten konversation.

Shawnna, vill du vara vänlig och börja med att ställa din fråga och vi kommer att svara via Suzille?

Shawnna:

Ja, tack för att du blir med oss, som alltid. Vi uppskattar din vägledning. Vi tycker att det kan vara intressant att ställa en fråga och söka vägledning och inspiration i dessa tider, när vi är omgivna av distraktioner och kaos.

Vi är nyfikna på att fråga dig, utifrån ditt perspektiv, om du var här som människa i den här 3D-verkligheten, hur skulle du förändra din insikt och hur skulle du då fokusera på den verklighet som du vill åstadkomma?

Arkturierna:

Jo, för det första, Gaia är en planet med fri vilja. Om inte folket, majoriteten av Gaias folk, skulle fråga oss: ”Kära Arcturians, kära Pleiadians, kära Antareans, kära Sirians, kan ni vara så vänliga och komma till vår hjälp?”

Vi skulle komma.

Men, Gaia är en planet med fri vilja och vi har inte blivit tillfrågade på det sättet. Det sätt på vilket vi har blivit ombedda är att folk samtalat till en av oss, vilket betyder Arkturerna eller Plejaderna. Arkturerna och Plejaderna är de första som tillfrågas, eftersom det finns så många av oss, som valt att använda jordfarkoster nu.

Vi har använt oss av jordfarkoster för att på bästa sätt hjälpa dig jordbo, att minnas att du är flerdimensionell och att du också är ditt Högre Dimensionella Uttryck av dig själv, tillsammans med vårt tredje Dimensionella Uttryck av oss själva – utan den vetskapen kan det fysiska livet vara ganska ensamt och skrämmande.

Det är en anledning till att det finns så mycket konflikt. Det är att människor känner sig så ensamma. De känner sig övergivna och de tror inte riktigt på sin egen Högre Makt eller på sin Galaktiska familj eller ens, på vilken mänskligheten har kallat, Gud.

Eftersom de inte tror att det finns något större, starkare, bredare, mer utvecklade är dem, kan de vara ganska arga, ledsna, skadade och ensamma.

Därför bad vi dig många gånger att sätta av en viss tid och en viss plats, för så många dagar i veckan som möjligt. Gör ett schema och bestäm dig för att hålla fast vid det. När du återvänder till rätt plats vid rätt tidpunkt och mediterar för att ansluta till oss, som också är ditt Högre Själv, kommer vi Arkturerna, liksom vår större Galaktiska familj, att besvara ditt samtal.

Eftersom denna Femte Dimensionella konversation inte förblir enkel att ta in i ditt tredje Dimensionella medvetande, ber vi att du dokumenterar den information du får.

Vi, Arkturerna är mycket glada över att samtala med medlemmar av vår Galaktiska familj, som så modigt gått ner till Jorden för att göra en Jordresa. Tyvärr, glömmer så många av er det. Har du någon fråga eller en kommentar om vad vi sagt hittills?

Shawnna:

Ja, gå tillbaka till detta uttalande som du delat, om att be för ett bistånd och säg ”snälla kom och hjälp oss”. Hur kan du föreslå att dessa av oss, som är medvetna och redo, att bara ge ut bistånd, så där direkt, hur föreslår du att vi gör det? Kan vi bara sitta under våra meditationer och säga ”åh, vi kan nog sända lite hjälp just nu” eller är det mer som av en samlad insats för att organisera och skapa…

 

Arkturierna/Sue

Nej, allt du behöver göra är att helt enkelt be. Du kan be när du kör i trafiken, du kan be när du står i kö i affären, du kan be när du byter barnets blöjor eller du kan be när du går i skogen. Varje gång du vill be, bara be. Säg bara ”Hallå, här är jag och jag vill ta kontakt med dig just nu”!

Men sedan ska du komma ihåg att om du inte kan höra oss, är det inte för att vi inte svarar, det beror på att ditt medvetande har anpassats till en högre frekvens än du kan ta emot, denna information är från Femte Dimensionen och bortom.

Många kommer kanske att höra ett hummande eller ett ljud, eller får en känsla, men det är allt de kan göra. Vad vi säger är, att följa ditt schema för när du kallar på oss på samma tid och plats, därför att din kropp är den som vill samla in meddelandet då kroppen är baserad på cykler. Allt i kroppen är baserat på cykler. Hur många gånger ditt hjärta slår, hur många gånger du sväljer, hur ofta du hostar och blinkar med ögonen.

Alla dessa saker händer inom din fysiska kropp. Därför ska du ta dig tid, anpassa dig, först med planeten och sedan med din önskan att kommunicera med en Högre stående Varelse. Det är bara att säga ”jag är redo att föra samman allt, för att vara inom NU, i den Femte Dimensionen och bortom.

Vi förstår att detta låter enkelt. Men det krävs disciplin och hängivenhet för att göra det. Hur kommer du igång för att åstadkomma detta? Du gör det med dina andetag! Det som hjälper dig mest av allt är om du börjar med regelbundna andetag, andas in och gör din utandning dubbelt så lång. Ta sedan längre och längre andetag, vilket ger en längre och längre utandning.

Det som händer är att du blir fokuserad på din egen livskraft. Andedräkten är din livskraft och surret i ditt sinne försvinner, känslorna i kroppen försvinner därför att du bara fokuserar på det som du får in och släpper ut, släpper in och släpper ut.

I själva verket tar du in och delar med dig. För varje gång du andas ut, andas du inte bara, du delar din andedräkt. De flesta människor inser inte att deras andetag också fylls med känslor, tankar, känslor och önskningar.

Vill du kommentera något om detta Schawnna, eller du kanske vill ställa en annan fråga?

Shawnna:

Ja, jag tror att det definitivt är en bra påminnelse för oss att återställa och expandera vårt medvetande om vi någonsin känner oss distraherade eller ojordade. Det är definitivt en god praxis.

Nu har vi detta råd att fokusera på, att be om hjälp och information och när vi placerar denna begäran i vårt medvetande och förstärker det med vår kärlek, kan vi dela det med våra långa, långsamma andetag.

Detta är saker som vi kan dela med andra. Så på det sättet växer det organiskt och fler och fler blir medvetna. Då färre personer är ensamma och känner sig förtvivlade eller övergivna, börjar de känna ett djupt samband med de högre frekvenserna. När fler och fler av oss gör denna andning kommer det ha en exponentiell effekt.

Arkturierna/Sue:

Ja, absolut. En annan effekt är att det sätter dig i linje med kroppen och i linje till de som lyssnar. Vi ber att du lägger en hand på magen och den andra handen på ditt tarmområde nedanför naveln. När du andas in, känn vad som händer med din kropp och när du andas ut, känn vad som händer med din kropp. På detta sätt kan du även känna av den plats där du andas in, då drar du in ljus och kärlek och när du andas ut släpper du ut Ljus och Kärlek till din omgivning.

När du känner hur energin kommer in och sedan delar den med din utandning, andas du också in detta i energifältet med din inandning, sedan håller du den så länge du kan och så länge det känns bekvämt. Dela den gåvan som du fått med andra så att de också kan dela sin gåva med andra.

Du kan börja processen genom att be ditt Högre Själv hjälpa dig. En av de saker som blossar upp genom dig med denna meditativa andning är att ”JAG ÄR EN”. Dessutom när du går igenom dina upplevelser kommer du att bli mer medveten om hur stark du är och hur mycket du har att dela med andra.

Du kommer också ihåg att Jordfarkosten bara är kroppen som du har för att hjälpa Gaia. Vad du också ska komma ihåg är att du är din andedräkt. Andningen som går in och ut genom din kropp, expanderar din ”känsla av själv” bortom ramarna för din fysiska kropp.

När du har andningsövningar drar du ditt Högre Dimensionella Själv in i din fysiska kropp och när det Högre Dimensionella Självet kommer in i din fysiska kropp börjar det aktivera Kundalin Kraft.

Kundalinen ligger vid basen av allas ryggrad och det är ett energifält. Det är mänsklighetens uppstignings-energifält och i princip, en kraft av transmutation, såsom den violetta flamman, det är också en kraft av ovillkorlig kärlek, som blå eld.

Om du tar en stund och skickar dina andetag ända ner till basen av ryggraden, känner du hur den ansluter till benen och hur benen ansluter till planeten och/eller kan du sitta på planeten, sitt på marken eller på leran, på en klippa, i badkaret, på stranden, var du än är, hur du andas och flyter samman mer och mer djupt med Gaia. Du kan också säga:

Min kropp in till din, Gaia. Din kropp in i min Gaia. Min kropp intill din, Gaia. Din kropp in i mig”.

Du kan djupt jorda dig till Gaia på detta sätt. När du gör denna andning med högre mening, kommer du att andas in nytt liv. När du andas med de högre frekvenserna använder du dina högre och högre chakran i avsikt att acceptera den högre andningen och dela den högre andingen med andras. På så sätt förbereder du din kropp till resonans till högre och högre frekvenser av verkligheten.

Du kan träna på denna övning genom att sitta stilla, speciellt om du är i Naturen och/eller om du sätter ryggen upp mot ett träd eller sitter på en sten eller framför en blomsterträdgård, kommer du att känna dig som ETT med naturen och EN med Gaia. Sedan kan du gå in i ditt primitiva jag, självet som ÄR medlem av planeten och som faktiskt har utvecklats inne i dig själv.

Shawnna, vill du säga någonting?

 

Shawnna:

Ja, jag skulle säga hur värdefullt det är och det är också ett användbart verktyg för oss att upprätta det grundläggande när vi går in i naturen och vi försätter vårt medvetande i ett naturligt flöde och i rytm med planeten och våra hjärtslag.

Det är också mycket nyttigt närhelst vi har alla dessa intensiva energier, även från Solen som kommer in och vi kan känna inom våra kroppar på olika sätt. Jag har funnit det vara mycket terapeutiskt att gå utomhus och sitta under träden i solskenet.

Jag tror att ju mer vi delar dessa vanor med andra människor, liksom, jag tror det lyfter många människor och de minns att ”Åh, godhet, jag kan helt enkelt gå ut, få lite frisk luft, gå bort från datorn och återgå till det naturliga”.

Aukturierna/Sue:

Ja. Det är att återställande och Gaia behöver mycket återställande. Eftersom var och en som känner till de nyheter som pågår, Gaia har lidit mycket. Det har varit en massa katastrofer som har kommit över hennes kropp och en hel del föroreningar som gått in i hennes kropp och massor av bomber och krig.

Gaia behöver hjälp, eftersom mänskligheten är rädd och när människor är rädda blir de ofta arga. När de blir arga, vill de gå ut och slåss med något eller någon. Det skapar ett lågt energifält av rädsla och ilska.

Lyckligvist, det energifältet allt om Elohim känner detta energifält, jorden, luften, elden, vattnet och arbetar med att hjälpa Gaia med deras Djupa Kärlek och Hängivenhet. De kommer också ihåg att påminna människor att förvandla deras rädsla och inte låta det gå in i Gaia. Människor kan minnas för att säga, ”Oh himmel, Gaia är rädd. Jag tror vi behöver vara rädda. Vi behöver hjälpa. Hur vi blir av vår rädsla sa att vi inte infekterar Gaia med det”.

Shawnna:

Hmm. Bara en enkel fråga, är det bra om vi ger upp vår avsikt och frågar hur vi kan hjälpa henne?

Aukturierna/Sue:

När som helst som någon hedrar planeten nog för att tro, att hon kan höra dig och vill samtala med dig. Först och främst att du hedrar dig själv tillräckligt, att du tror att du har denna inneboende kraft att kommunicera med hela planeten.

Även om det inte finns en kommunikation, är den omständigheten att en människa kan erkänna att de har förmågan och enbart den omständigheten att Gaia inser att det är människor som är på Hennes sida så bra för allt liv.

Men,om du skulle sätta dig in i rollen som planeten Jorden och du tittat runt omkring på de saker som människor gör, skulle du känna att människor var på din sida? Skulle du känna så, Shawnna?

Shawnna:

Nej, motsatsen faktiskt.

 

Arkturierna/Sue:

Det är rätt, Suzille känner inte så heller.Föreställ dig, om alla kunde känna likadant, som ”detta är min planet som jag älskar och detta är min familj”. På samma sätt som du skulle älska och vårda en älskad familjemedlem skulle du älska och ta hand om er älskade planet. Det är bara en naturlig sak. Om någon som du älskar kallar och säger, ”Åh, jag behöver verkligen din hjälp”: Kommer du att hjälpa dem.

Men vet du hur många människor hör Gaia säga, ”Åh, denna hemska sak hände och jag behöver verkligen din hjälp”, hur många skulle faktiskt komma på ett sätt att hjälpa Henne?

Lyckligtvis finns det många underbara människor som har tillägnat sig själva till Gaia och de har gjort ett fantastiskt arbete. Likväl, i systemet av billioner människor som bor på planeten är dock dessa medhjälpare en mycket liten andel. Men även en liten andel är viktig.

Lyckligtvis när någon ändrar själviskhet och girighet och rör sig mot ett högre tillstånd av medvetande, kan de ge ett stort bidrag till Gaia.

 

Lyssna på hela meddelandet:

https://soundcloud.com/multdimensions/conversation-with-the-arcturians_arcturians-in-our-shoes

 

Översättning: Cicily

Du gillar kanske också...