Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 20 augusti 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 20 augusti 2021

 

Bemästra skapandet av er verklighet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har fokuserat en hel del av vår uppmärksamhet på er förmåga att hålla er vibration i en viss frekvens, och vi är mycket glada att kunna rapportera att människor har visat en större förmåga att stanna kvar i den vibration ni väljer under längre perioder av er tid. Detta är en färdighet som ni behöver medan ni fortfarande är fjärde dimensionella, eftersom ni måste hålla den vibrationen under en längre period för att manifestera något och veta att det var ni som var ansvariga för manifestationen. Så det ger många möjligheter. Det får er också att känna som ni vill känna, vilket är ännu viktigare än manifestationsdelen.

I ett snabbt samhälle där människor ofta rusar runt och ger sin uppmärksamhet åt det som tar tag i dem, är det mycket viktigt för er att kunna hålla en vibration, och det är en färdighet som indikerar för oss att ni som gör det har kunnat tona ut från det fysiska riket tillräckligt länge för att slappna av i ert inre område. Ni kan bara vara medvetna om er vibration genom att gå inom, och när ni är villiga att gå inom kan ni komma åt den valda vibrationen och hålla den. Men precis som allt annat i er värld krävs det övning. Det tar er tid, er uppmärksamhet, ert fokus och er ansträngning, och vi vill att ni ska veta att den insats ni har lagt ner har gett resultat.

Ni som har bestämt själva att det är en viktig färdighet har märkt att era liv blir lättare. Ni märker att era manifestationer ökar, och ni märker att ni är på det humör ni vill vara på oftare än inte. Nu kommer den knepiga delen att dela denna förmåga med andra på ett sådant sätt att de kommer att kunna märka skillnaden i sina egna liv. Så ni som håller meditationskurser, ljudhealing och samlas i grupper, har olika avsikter, det är ni som behärskar denna förmåga och tar reda på hur man kan hjälpa andra i deras strävan att känna att de har en slags övertag över det fysiska området.

Kom ihåg att ni alla har varit Mästare under minst ett tidigare liv på Jorden, eller kanske någon annanstans i galaxen. Så ni kommer ihåg förmågor som den här, och det är genom er övning och ert fortsatta intresse för allt andligt som ni har kommit till denna punkt. Ni kan förvänta er att börja se manifestationer som kommer snabbare och snabbare, eftersom energierna fortsätter att öka i deras hastighet och deras vibrationer. Och detta är ett av många sätt som ni kommer att tjäna era medmänniskor som ni har där i den fjärde dimensionen. Ni kommer att demonstrera er förmåga, resultaten ni får av att träna, och ni kommer att ta reda på sätt att lära dem hur man behärskar vibrationer. Och när de behärskar deras vibrationer kommer de att behärska skapandet av sin verklighet, och det är vad så många letar efter just nu.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...