Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 18 oktober 2017

Meddelande från det Arkturiska Kollektivet 18 oktober 2017

Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi är glada att prata med er idag, för vi ger er en försäkran om att allt är bra, även om det kan tyckas annorlunda.

Var snälla och fäst er inte vid vad ni ser, för anblicken kan vara bedräglig, vilket ni vet, för ni har upplevt den här lektionen om och om igen under era jordiska resor. Och det är o.k. Det var en del av lektionerna som ni hade avtalat att uppleva. Det finns inget behov av skuld, för med varje lektion uppenbarades mer av er inre kunskap, styrka och tålamod, eller hur?

Försök att se dessa hårda smällar, dessa lektioner, som de gåvor de är – var – kommer att vara. För lektionerna lämnar er inte; de formar er och formar er till allt som ni kan bli och allt som ni är idag i det här ögonblicket. Vänligen andas in vårt stöd och känn vår kärlek. De intermittenta molnskeppen över er alla tjänar som ett vänlig hej. Vi är här, observerar och väntar ivrigt på att vara en påtaglig hjälp till vårt markteam, våra jordade, våra ljusbärare. Vi är stolta över er och era många prestationer.

Övergången sker i många lager, även nu som vi talar. Det är sant att Förste Skaparen har skalat av många lager av ytterligare hinder som var onödiga och obehagliga, så att de kommer att förbjudas från er nuvarande och framtida verklighet. Nog är nog.

Vi är här för att hjälpa er att vara de gudar och gudinnor som ni lovade att ni skulle vara och som ni faktiskt är på väg att bli. Läk. Vila. Andas. Var snälla mot varandra. Se gudsgnistan i var och en av er, för vi lär oss alla våra egna lektioner på våra egna resor, gör vi inte det? Människor har olika styrkor från andra tider och talanger från andra tidigare framgångar. Vissa talanger överförs lättare än andra och några talanger blockeras genom kontrakt så att ni kan utveckla en annan aspekt eller styrka av er själva. Allt ligger inom planen som ni själva hjälpte till att skriva och skapa. För ni är skaparna.

Och så frågar vi er vilken typ av liv ni skapar för er själva? För era andliga framsteg? Vad ger er glädje? Vet ni vad som ger er glädje eller har ni arbetat så länge för att tjäna pengar att ni har glömt ert inre barn och glömt vad som kittlade er fantasi och gav er stor glädje? Tja, barn, det är dags att minnas.

Lyssna inom er. Lyssna på barnet inom er som tålmodigt väntar på att erkännas. Att hitta din glädje kommer att bli mycket lättare i Nya Gaia när allt inte är knutet till ditt bankkonto och blir ekonomiskt straffat för att ta en dag ledigt för att vila. Dessa tider av sinnessjukdom kommer till ett snabbt slut. Var i frid i denna kunskap. Ni kommer att ha tid att upptäcka dolda talanger och lustar som ni har glömt. Var glädjefull och hävda den här tiden som ditt Nu för att bättre dra den till dig själv, din verklighet.

Allt är inte som det verkar. De mörka är besegrade och vrider sina händer. Komplotten som ni visas på TV är en urvattnad, långsamt levererad process för att låta medvetandet hos de sömniga att börja klia sina huvuden och ställa frågor snarare än, som ni säger, slå deras huvuden mot väggen. Kom ihåg hur mycket tid ni har haft att integrera dessa nya idéer; detta i sig själv har varit en gåva, har det inte? Var därför medkännande för dem som inte har någon aning om vad som verkligen händer och kommer att behöva lära sig snabbare. Vi önskar att det ska vara en så mild process som möjligt för dem. Vi vill främja fred, lugn och glädje. Kan ni, snälla, hjälpa oss med detta, vår markpersonal? Välj att vara starkare än ni någonsin varit förut eftersom den inte bara kommer, förändringen, FÖRÄNDRINGEN är här. Var den här förändringen. Förankra den. Känn den. Kräv den. För ni åstadkommer den och vi är alltid så stolta över er.

Det är allt för nu. Vi är det Arkturiska Kollektivet och det var vår stora glädje att ansluta till er alla idag. Var i frid. Var friden. Den ligger inom er.

— Presenterat av Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...