Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 26 maj 2018

Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 26 maj 2018

Per Staffan 27 maj 2018

Det Arkturiska Kollektivet 26/5/201818

Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi önskar tala med mänskligheten denna kristallklara kväll om kärlek, harmoni och frid. För detta är den riktning som ni är på väg in i som ett kollektiv, i den nya tid/rymd som ni befinner er nedsänkta i.

Allt är gjort nytt, återfött, inklusive er, mänsklighet, vår galaktiska familj i mänskliga dräkter, inklusive dig. Oroa er inte för övergången, eller hur ni kommer att känna. Vi uppmuntrar er att känna allt, omfamna känslan av att vara mänskliga under övergången från brist till överflöd, där allt är gott och flödar med löften och välstånd. Ni har förtjänat det vänner, och det kommer – rusar – er väg snabbt, så gör er redo att flyga högt och snabbt in i de nya dagarna som ni för närvarande skapar och försök att verkligen njuta av ögonblicket.

Så mycket av era liv har handlat om överlevnad. Det är allt ni har känt till; räkningar, arbetsförändringar, uppsägningar – vi behöver inte gå in på det, ni känner bilden alltför bra. Vi ser att mänskligheten verkligen har ingen eller liten uppfattning om hur man kan njuta av att bara vara, bara slappna av med sig själv och vara i frid och njuta mycket. Vi ser fram emot att se detta förbättras stort för er. För de nya energierna som kommer in kommer att vara starkt stödjande för egen frid, för inre frid inom – överflödigt kanske men betoningen är viktig, för att det inte ska underskattas.

Frid inombords är tecknet på en sann mästare. För att ha frid när man är mitt i de virvlande energierna av kaos och förändringar är att hitta sin inre gudsandning av rumstid. Och vi uppmuntrar dig att bara sitta med dessa energier, med dig själv en stund och njuta av allt du känner. Njut av alla fysiska känslor när du omvandlas – utvecklas – till den kristallina du som bara väntar på att bli född. Vi ser det som att det redan händer.

Vi är det Arkturiska Kollektivet. Ni är trötta. Kom och vila er hos oss på våra skepp och låt vår teknik hjälpa till med ert helande och uppfräschande, för det finns mycket arbete att göra och vi ser er alla göra det med lättheten av en mästare. Vi försäkrar er att vi ser er växa in i de uppgifter som är till hands, som era framtida jag och planeringskommittéer har tilldelat er. Vi försäkrar er att ni alla har uppdrag, rätt uppdrag för er som ger er större glädje och visar upp era medfödda talanger, talanger som ni kanske inte är medvetna om ännu under denna nuvarande inkarnation. Men vi försäkrar er, ni är klara för uppgiften.

Vi är det Arkturiska Kollektivet. Vi lämnar er i frid.

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...