Det Arkturiska Rådet vi Daniel Scranton 20 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet vi Daniel Scranton 20 september 2020

  

There is Arcturian Support All Around You ∞The 9D Arcturian Council

 

Det finns Arkturiskt Stöd Överallt. Det 9D Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har besökt många av er som tar emot denna sändning under ganska lång tid. Vi började verkligen inte bara observera er alla och få kontakt med er när den här kanalen började ta oss igenom honom. Vi har varit i kontakt med några av er i årtionden, och vi är ganska investerade i hur bra ni genomför ert skifte och era liv i allmänhet. Vi är intresserade av att se er leva lyckligt. Vi är intresserade av att se er friska och starka. Vi vill se er älska er själva och hjälpa varandra, och vi planterar alla frön vi kan för att uppmuntra alla dessa saker och mer.

Vi arbetar också med era träd, era växter, era blommor och ert djur- och mineralrike. Vi stöder er alla på planeten Jorden som stiger upp, och vi vill att ni ska veta hur mycket stöd ni har från varelserna omkring er som ni kan ta för givet. Alla varelser i era hav, era himlar, allt växtliv ni har, och till och med Jorden själv är där för att stödja er och er resa. Så mycket som vi uppskattar era önskningar att få kontakt med oss och arbeta med oss och till och med ta emot direkt från oss, vill vi att ni ska veta att när ni ansluter till Moder Natur eller Moder Jord, får ni oss indirekt.

Vi har arbetat med er planet under ganska lång tid, och vi vill att ni ska känna hur stöttade ni är med tanke på hur svårt vi vet att det har varit för er alla att vara där på Jorden. Vi vill också att ni ska veta att så länge ni stannar i era fysiska kroppar och gör det genom detta medvetenhetsskifte som sker på jorden och överallt i universum, kommer denna version av er som vi pratar med just nu att kunna resa till vårt stjärnsystem.

Och emedan vi är icke-fysiska varelser, och därför inte kommer att träffa dig ansikte mot ansikte, kommer du att känna oss och du kommer ihåg dina livstider där i vårt lilla stjärnsystem. Du har så mycket att se fram emot under denna livstid, så var tålmodig med processen. Var tålmodig med er själva och varandra, och vet att det finns stöd för er på era resor från så många varelser, och allt kommer att vara värt det.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att ha kontakt med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...