Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 21 september 2020

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 21 september 2020

 

Hej, jag är Judas och jag vill önska er en skön och vacker höst för de som har möjlighet att njuta av det. Det som är viktigt är att ni tar tillvara på stunderna, de stilla stunderna och de stunder där ni stannar upp och betraktar något. Det kan vara en sten, ett glas, ett barn, en gammal människa, det kan vara vad som helst som era ögon just då betraktar i en stilla reflektion. Många gånger går det här ögonblicket förbi innan ni har hunnit registrera det, ni reflekterar inte över att det kanske är er själ som vill säga er något, som vill få er att stanna upp ett tag i en värld där dessa stunder blir alltmer sällsynta. Det är när ni håller andan för ett kort ögonblick som världen kan bli lite stilla omkring er. Det är då ni också kan lyssna till ljuden som hörs omkring er. Vad är det för ljud ni hör? Är det ett ständigt oväsen eller är det en vacker sång från en fågel eller någon som sjunger i närheten? Hörs det några skratt från barn som leker eller några vuxna som samtalar glatt och ivrigt med varandra? De naturliga ljud som många av er växte upp med, finns de med i er vardag idag eller har de försvunnit i all informationsflöde som strömmar ut lite varstans i er närhet idag. Kanske behöver kroppen få lite vila från alla dessa artificiella ljud och ta in det stilla, de lite lugna och naturliga ljuden för att få vila lite och återhämta den kraft som spills ut lite här och där.

I det tempo som människor lever idag kan det vara värt att lägga in lite återhämtningspass för att återknyta kontakten med sig själv. Det kan vara lätt att komma på avvägar om man inte har kontakt med sitt inre, det blir då lätt att man styrs av det yttre och det är inte säkert att det är den vägen som din själ har tänkt för dig. Det kan då bli en krock som kan vara besvärlig att ta sig över innan man förstår vart man ska gå. Själen ler stilla och glatt när man följer den väg och går åt det håll som redan är förutbestämd för dig att gå. Du kan annars vackla lite hit och dit, plocka upp mer erfarenheter av dem som du redan hade, men inte riktigt ha förstått att du inte längre behövde. Det känns som om du går i gamla hjulspår trots att själen försöker få dig att pröva något nytt som ligger mer i linje med din nuvarande utveckling. Den försöker få dig att bli stilla och lyssna med både öron, ögon och känseln, din intuition.

Mitt råd blir idag att ni är lite mer uppmärksamma på vad det är ni betraktar eller hör. Vad är det er själ försöker säga till er? Vad är det som är viktigt för er. Var finns er passion? Vilket steg behöver du ta för att nå dit? Den tiden som nu ligger framför er kommer att trigga de här upplevelserna. Det kommer att trigga era känslor. Många av er kommer att känna att det är som att ni åker berg- och dalbana. Ibland går det upp och ibland går det ner. Det blir än viktigare att vara stilla i sig själv och lyssna inåt på sin intuition, att se de små sakerna och vara tacksam för det man har, ser och hör. Det handlar om att ha balans i kropp och själ. Det är viktigt att stå stadigt med fötterna i jorden och inte fara som ett frö vinden, ty det kastas hit och dit och vet inte vart det kommer att landa. Själen vet och kan din väg, det är viktigt att lyssna nu, kära Jordbor. Det är viktigt att ta lite tid för sig själv. Det gäller att prioritera rätt nu, för att undvika fler svårigheter än dem du naturligt kommer att ställas inför med den utveckling och det växande som du har valt. Änglarna vakar vid din sida och hjälper dig att ta de steg som du ska ta i det här livet. De underlättar din börda när du hörsammar och vandra på den väg som de visar att du ska gå.

Det var allt som jag ville förmedla till Er idag.

Stor kärlek

Judas

 

Du gillar kanske också...