Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 oktober, 2022

 

Vad vi arbetar med och vad som händer härnäst för mänskligheten ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller på att välja rätt timing för att leverera energier till mänskligheten som hjälper dig att komma ihåg vem du har varit i de högre världarna, speciellt de icke-fysiska. Vi vet att ni har en existens innan ni inkarnerade där på jorden i köttet, och de flesta av er vet detta också, och ni kanske har några idéer om vem och vad ni har varit i de icke-fysiska dimensionerna av detta universum. Men energierna vi förbereder för er just nu kommer att hjälpa er att få upplevelser där ni kommer ihåg hur det var att vara de där versionerna av er själva som var icke-fysiska.

Du måste känna till det intellektuellt och även uppleva det visceralt. Du måste ha upplevelsen av det i dina kroppar för att det ska kännas sant för dig. Denna livstid handlar på många sätt om att smälta samman det icke-fysiska med det fysiska för er alla, eftersom det fysiska alltför länge har överbetonats, och det icke-fysiska har antagits vara någonstans långt borta i etrarna men inte alls tillgängligt för fysisk varelse på jorden. Det håller på att förändras nu, när ni alla lär känna och helt omfamna sanningen att det inte finns någon separation. Att aktivera fler av era icke-fysiska jag kommer att ske på en mängd olika sätt.

När vi skickar dig dessa energier, och du har dina erfarenheter av att minnas, kommer det att vara ett av de mest kritiska sätten för dig att smälta samman det icke-fysiska med det fysiska. Ni är där för att förena galaxen, för att föra Himlen till Jorden, för att känna er själva som Källenergivarelser, och det här är inte små uppgifter som ni har tagit på er under denna livstid. Det är därför det tar längre tid än många av er skulle vilja göra allt detta, men det behöver inte alls ta mycket längre tid nu när ni är så vakna och så medvetna om vem ni verkligen är och vem ni har varit .

Ni kan också ge er själva mer tillgång till dessa upplevelser genom att ha för avsikt att ta tillbaka mer av den informationen från era astrala resor. Du kan få fler av upplevelserna av Källa som flödar genom dig i ditt vakna tillstånd också. Allt du behöver göra är att ha för avsikt att se världen genom Källans ögon. Ni kan också fråga er själva hur ni kan dyka upp i en given situation som Källa. Du kan vara kärleken till Källan i det kött som du alltid tänkt vara i denna livstid. Det är också det mest tillfredsställande sättet att vara i en fysisk kropp av något slag på någon planet i vilket stjärnsystem som helst.

Att slå samman dessa två världar kommer att ge dig den största tillfredsställelsen och de största upplevelserna du kan ha. Det är därför vi är väldigt glada över detta projekt som vi arbetar med, och vi vet att så många av er är glada över att få uppleva mer av er själva. Allt du behöver göra är att acceptera den hjälp vi ger. Lita på, slappna av och låt allt hända, släpp in allt. Det är ni som ska förändra vad det innebär att vara människa där på jorden för att ni är vakna och för att ni är så här långt på er resa. Vi är så mycket glada för er allas skull att ni har kommit så här långt och att ni är redo för nästa steg i er andliga utveckling.

Vi är det arkturiska rådet, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...