Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 juni, 2023

 

Din kraft sträcker sig bortom din dimension ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har upplevt krusningseffekterna av er utveckling av medvetande där på planeten Jorden, och vi måste säga att från den nionde dimensionen känns det som ni har expanderat till så väldigt bra. Du förstår, varje gång vi erbjuder dig något som kan hjälpa till att höja ditt medvetande, och du tar emot det och använder det, drar vi nytta av det också. Detta är sant i hela detta universum. Vi är alla samexisterande inom samma universella medvetande. Därför, när vi hjälper dig, hjälper vi oss själva. Detsamma gäller för dig där på planeten Jorden. När du hjälper en annan, hjälper du verkligen bara dig själv. Du kommer att få mer av det du ger, och det fungerar åt andra hållet också. Om du skadar någon annan, om du ens tänker skadliga tankar om dem, skadar du bara dig själv.

Det är därför det är så viktigt att vara uppmärksam på vad du tänker på, vad du säger, hur du mår och hur du vibrerar, och vet att du har förmågan att hjälpa andra i världens avlägsna hörn med vad du tänker, med hur du skickar energier i den riktningen. Och när du skickar ut kärleken, ljuset, helandet och medkänslan, det är vad du kommer att få tillbaka från dina medmänniskor.

Ni har så mycket kraft inom er, och det är verkligen dags för er alla att ta del av den kraften, att låta den kraften vara vad ni upplever från ögonblick till ögonblick. Varje tanke eller övertygelse ni använder för att övertyga er själva om hur liten och obetydlig ni är måste kastas åt sidan vid denna tidpunkt om ni ska njuta av denna resa av uppstigning. Denna resa av uppstigning handlar egentligen om att känna er själva som mer än vad ni tidigare har trott att ni är.

Du är inte liten och obetydlig; du är mäktig och du är Allt-som-är i köttet. Erkänn detta inom er själva och i andra och ni väcks. Var medveten om när du verkar utifrån denna vetskap, och när du inte är det, och du kommer att kunna släppa det som begränsar dig, det som säger dig att du är liten och/eller obetydlig. Din kraft sträcker sig till och med bortom din dimension och din Jord, som vi känner den, och andra känner den i de icke-fysiska dimensionerna när du kliver in i din kraft, när du är i linje med Källan. Ni är i denna process att hela tiden bli de mästare som ni verkligen är, och det är dags för er att släppa taget så att ni kan njuta av åkturen och uppleva den tillväxt som är oundviklig, som är en del av uppstigningsprocessen och därför din förstfödslorätt i denna livstid.

Detta är en universell uppstigning. Vi gör alla det, och vi påverkar alla varandra när vi följer strömmen, och vi accepterar dessa förändringar som sker. Motstå ingenting och motstå ingen, och du kommer att vara i det flödet. Du kommer att inse att du är skaparen av allt detta, och allt kommer att gynna dig. Det är allt för din andliga utveckling och tillväxt. Och när man upplever det vill man naturligtvis att andra ska uppleva det också. Du vill dela rikedomen. Du vill dela med dig av kunskapen, visdomen som du uppnår genom dina tillväxtupplevelser och din framgångsrika navigering av dem.

Det du lägger ut i universum när du har en av dessa framgångar gynnar alla. Alla kan lära sig av dina erfarenheter, även om du aldrig skriver om dem eller pratar om dem. Vi är verkligen alla i detta tillsammans, och vi stöttar varandra i denna uppstigningsresa, och det är kraft. Att veta att ni inte gör allt själva gör att ni kan släppa lite mer av kampen och släppa in mer av hjälpen och mer av de positiva upplevelser som andra har på er planet och i hela vårt vackra universum . Vi stiger också. Vi reser oss upp, blir fler av de vi är, och vi sänder allt detta ljus och kärlek och positivitet till alla er där på jorden. Se till att du tar dig tid under din hektiska dag för att öppna upp för vad som kommer till dig från ovan.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *