Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 maj, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 maj, 2020

Att Vara Vaken i en 3D-Värld Som Mestadels Inte Är ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi är särskilt nyfikna på hur ni alla försöker hitta rätt i en värld som mestadels sover. Vi ser er som är av de vaknade kollektivet försöka lista ut var ni passar in i samhället. Vi ser er kämpa för att hitta ett sätt att försörja er i en värld som oftast inte stöder er och era övertygelser. Detta är en tid då ni är tänkta att överbrygga klyftan mellan den tredje och femte dimensionen, och det är en enorm klyfta. Det är en klyfta som några av er har försökt fylla i årtionden, och den finns fortfarande kvar, men klyftan minskar.

Det blir i själva verket gradvis allt lättare för er att hitta er väg och att hålla er tro och övertygelser utan att bli förlöjligade. Det är ännu mer möjligt nu än någonsin att försörja sig som en andlig utövare av något slag. Nu fortsätter vi att säga er att världen förändras och förändras till det bättre. Vi fortsätter säga er att det sker massuppvaknanden över hela planeten. Vi fortsätter att berätta för er hur kraftfulla ni är som skaparens skapande varelser, och vi kommer att fortsätta att berätta dessa saker eftersom de är sanna från vårt perspektiv.

Ni kan dock bo i ett område och med en närmaste familj som säger något annat. Ni kanske tittar på vad som sänds på de flesta TV-kanaler och tycker att vi bara erbjuder er önsketänkande eller flummiga idéer. Men det finns en barmhärtig plats där i den fjärde dimensionen, och vi vet att ni kan hitta den. Vi vet att ni kan ha en grupp av människor omkring er, att prata om innehållet i er tro med, och vi vet att ni inte behöver nöja er med de traditionella nio till fem jobben i företagsvärlden.

Men ni behöver vara kreativa. Ni måste tro på er själva och tro på de obegränsade möjligheter som finns framför er, så att ni kan börja leva i den barmhärtigheten och så att ni kan överbrygga klyftan och vara fem dimensionella i en värld som oftast klamrar sig fast vid den tredje. Nu är den perfekta tiden att sätta vad vi säger på prov och att hitta er komfortzon, när som ni fortsätter sökande på er strävan att nå till den femte dimensionen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss av kontakten med er.”

Översättning: Mats

 

Du gillar kanske också...