Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 juni, 2023

 

Använda telepati för att kommunicera med E.T.s ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är bortom den punkt där vi behöver ha språk för att kommunicera. Vi behöver inte använda ord och meningar för att förmedla en idé, en tanke eller en känsla, och ändå kommunicerar vi med andra hela tiden genom att skicka energi, genom att vibrera med en frekvens där vi känner den andre eller kollektivet, kommer att kunna förstå oss. Vi vet att du har ord på ditt språk som försöker förmedla en viss betydelse, och ibland behöver du till och med slå upp ord i en ordbok för att förstå vad någon annan menade med något de sa eller skrev.

Du förstår att kommunikationsfrågorna frodas där på planeten Jorden, och du vet också att det ibland finns ett behov för dig att säga ifrån, att kommunicera, och ändå är du ofta kvar med de mycket otillräckliga orden som du måste förmedla mening , en upplevelse, en tanke, en känsla, till någon annan eller till en grupp människor. Det är därför till din fördel att överväga hur du kan kommunicera med andra människor genom att använda din energi, med hjälp av vibrationer. Det är dags för er att börja betrakta er själva som telepatiska och att ha potentialen att uppleva telepati hela tiden.

Och det är dags för dig att göra det för det kommer att hända i framtiden. Det är så ni kommer att kommunicera med varandra och med utomjordingar också. Erkänn därför begränsningarna som du har i att kommunicera med ord just nu, och försök att gå bortom den upplevelsen på alla sätt du kan. Använd kroppsspråk och dina ögon, samt beröring och rörelse för att kommunicera det du vill, så kommer du att upptäcka att det finns andra som kommer att vilja göra detsamma med dig.

Och när ni börjar engagera er på detta sätt med varandra, kommer ni att bli bättre på att kunna ta emot från de högre sfärerna och högre frekvensvarelser och kollektiv som oss själva. Vi förmedlar så mycket mer just nu än vad Daniel här kan tolka och överföra till er alla, och det är därför ni som är villiga att se videopresentationen av denna sändning kommer att få ut mer av det. Ni som är känsliga och som är öppna för oss får alltid ut mer av dessa överföringar, och vi vill bara knuffa er alla i riktning mot att ha bättre relationer med varandra genom att utforska andra sätt som ni kan kommunicera vad det är som du vill uttrycka till en annan eller till en grupp individer. Vi vet att du kan göra det, och vi vet att vi har planterat ett frö just nu som hjälper dig att komma dit.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *