Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 april 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 april 2018

Per Staffan 1 april, 2018

Kärlekens Kraft ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Att älska en annan person är den vackraste upplevelse du kan ha för att hitta den kärlek som finns inom er alla och att känna och projicera ut den. Det är den bästa av de erfarenheter som ni har tillgång till. Vi tycker inte att det spelar någon roll om personen som du älskar återgäldar den kärleken. Att vara obesvarad i den kärlek som du känner är inte vad du vill, men antingen någon älskar dig tillbaka eller inte, kan du fortfarande bestämma dig för att vara kärleken som du är.

Du kan vara kär i en annan person och känna dig helt uppfylld. Och igen, om den personen älskar dig tillbaka är irrelevant när du verkligen är kär. Att vara kär är att hålla den vibrationen. Det betyder att du är i det kärlekstillståndet, och det finns så mycket glädje, spänning och frihet som är förbundet med den känslan av kärlek.

Att vara kär i någon som inte älskar dig tillbaka är ett av sätten som du kan uppleva ovillkorlig kärlek. Nu känner många av er att en av de värsta erfarenheterna som ni kan ha är att vara obesvarad i er kärlek, men det är ert ego som pratar.

Vi förstår också varför du vill få den andra personen att bli kär i dig, för då får ni göra många saker tillsammans. Och låt oss möta det, det är lättare att älska någon när de är trevliga mot dig, när de beundrar dig, när de rör dig, kysser dig och lovar dig.

Men du kom inte hit för att få erfarenheter av det som är lätt. Du kom till planeten Jorden för att du hade tagit utmaningen. Om du kan tillåta dig att älska någon som du aldrig ens har träffat, så tror vi att du har tillåtit dig en upplevelse som är en vacker påminnelse om vad som Källan upplever. Och när du kan anpassa dig till Källan, kan du tona in till kärlekens kraft.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...