Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 29 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 29 juli 2021

 

Vi Väcker Er Odödlighet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi väcker inom ert medvetande och inom ert cellminne medvetenheten om att ni har kunnat leva mycket längre liv i era mänskliga fysiska kroppar. Det har varit människor som levt i hundratals år i ert forntida förflutna, och de hölls inte vid liv av maskiner och droger. Ni måste ha dessa minnen väckta inom er för att ta språnget framåt som ni tar, och vi hänvisar till språnget från att ha ett dödligt, kolbaserat fordon till ett odödligt, kristallbaserat fordon.

Just nu väcks så mycket inom er från sändningarna som ni får från oss och från hela galaxen. Till och med energier som inte kanaliseras av människor har fortfarande en djupgående effekt på er och på många nivåer av ert väsen. Att bli odödlig är något ni kan förvänta er att komma från en serietidning eller science fiction, men det är nästa steg framåt i mänsklig utveckling, och det har inget att göra med vetenskap och teknik. Det har allt att göra med medvetandet.

När ni först vaknade, det som borde ha varit ganska chockerande för er var tanken att ni är Källenergivarelser. Det är mer betydelsefullt än att vara Cleopatra eller Napoleon i ett tidigare liv. Att acceptera er gudomlighet betyder att acceptera er odödlighet, och vi förstår att det tar tid för en tro som den här att verkligen ta tag i medvetandet hos en människa som ser döden runt sig själva och undrar hur någon kan bli odödlig utan någon typ av magi. Men det är inte magi; det är medvetandet. Det är ett sätt att känna er själva som att ha överskridit det fysiska, samtidigt som man behåller en fysisk form.

När ni inte ser er fysikalitet som ert sanna jag eller ultimata jag blir det lättare att använda kroppen som det fordon för er själ som den alltid var tänkt att vara. Så vad måste ni göra för att få allt detta att hända, eftersom vi är säkra på att det verkar ganska lockande för de flesta av er. Svaret är enkelt; ni behöver inte göra någonting, men ni behöver ändra er uppfattning om er själva, er uppfattning om andra, er uppfattning om verkligheten. Ni måste flytta det ni vet för att vara ändligt till det oändliga.

Om ni vill göra något, gör en övning där ni söker känslan av oändlighet inom er. Sök upp er sanna eviga natur som en vibration, och se er själva förvandla er inför era egna ögon, för allt detta som vi talar om är oundvikligt, men ni kan acceptera det och sätta er på det snabba spåret, eller så kan ni förneka det och ta den långsamma och slingriga vägen till er odödlighet. Hur som helst, ni är ämnade att komma fram.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...