Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 augusti 2019

 Passerar punkten av ingen återvändo Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket bekanta med hur de flesta människor avgör de viktiga aspekterna av sina liv. Vi har sett att ni skiftar under de senaste årtionden till att bli mer intuitiva när det gäller era beslut. Vi märker att ni litar mindre på åsikter och vägledning från de utanför er och vi är mycket säkra på att detta är en förändring till det bättre för mänskligheten. Det visar också att ni går in i er själva. Ni öppnar ert tredje öga. Ni har mer kontakt med era känslor och ni känner igen er som suveräna varelser som trivs i en miljö där ni får skapa er verklighet.

Ni har naturligtvis alltid tillåtit i större mening att skapa er verklighet. Men det vi refererar till här är vad vi ser och vi ser fler och fler individer som vaknar upp till sanningen om att ni faktiskt skapar er verklighet. Och när ni vet det, vet ni att det inte är ert jobb eller ert ansvar att helt följa fotspåren till dem som kom före er. Det är mer att veta att ni inte bara ska leva ut en förutbestämd uppsättning omständigheter för era liv. Ni blir medvetna om sanningen att ni är kraftfulla varelser, omgivna av energi, och att ni tillsammans skapar er värld och upplevelser med vibrationer.

Detta är enormt för mänskligheten. Antalet av er som är vakna för allt detta och även för att veta att ni är oändliga och eviga varelser av ljus och kärlek, betyder att ni passerar tröskeln. Ni går in i en kritisk masspunkt och ni har redan passerat punkten för ingen återvändo. Ni kan inte gå tillbaka nu. Ni kan inte gå ner till den tredje dimensionen, inte en gång när ni vaknat. När ni har vaknat, även om ni ibland har era tvivel, har ni träffat den tippunkten i ert eget medvetande och det går ingen väg tillbaka. Och det är ingen återvändo nu för mänskligheten.

Ni stärker varandra nu med er oberoende, med er villighet att gå mot strömmen och göra val som andra i era familjer aldrig skulle göra. Det är dags att vara djärva, kreativa och naturligtvis lyssna på den intuition som leder er att leva det liv ni föddes till att skapa och leva ut. Detta är vad vi är spända över just nu. Vi är glada över att se hur många av er som gör exakt det vi pratar om. Och vi vill att ni ska veta att antalet människor som känner att suveränitet och självständighet aldrig har varit större på jorden och det är verkligen mycket spännande.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...