Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 februari, 2023

 

You Could Be Heroes ∞The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ständigt förvånade över människor eftersom ni har en förmåga inom er att göra så mycket gott, att bry er så mycket, att älska så mycket och att ge så mycket av er själva att ni kan förändra världen när bara en handfull av er bestämmer sig. att man vill jobba mot något positivt, något som kommer alla till del. Först måste dock ett behov av det uppstå. Så när folk undrar, ’Varför finns det dessa fruktansvärda naturkatastrofer?’ eller ’Varför existerar dessa människor som är så mörka att de skulle vara villiga att skada så många?’ och svaret är att om du inte hade alla dessa negativa människor och negativa omständigheter, man kunde inte veta hur det var att vara en hjälte. Man kunde inte veta hur bra det kändes att finnas där för någon som precis blivit sårad på något sätt.

Du skulle aldrig kunna veta hur mycket medkänsla du skulle kunna känna om det inte fanns möjlighet att vissa saker skulle gå väldigt dåligt för en eller flera personer. Nu rättfärdigar vi inte handlingarna från dem som verkar i mörker, inte med någon fantasi. Vad vi säger här är att ni alla visste att ni behövde skapa olika omständigheter för att visa er själva hur vacker ni kunde vara på ett ögonblick. Ni vill alla uppleva er själva som Källenergi i en fysisk kropp, vare sig ni inser det eller inte, och vad är Källan om inte villkorslös kärlek? Ovillkorlig kärlek betyder att du kommer att vara kärlek under alla förhållanden som du konfronteras med i ditt liv.

Det är därför det finns så många fruktansvärda förhållanden att möta. Annars skulle det inte finnas den möjligheten att vara mer av den du verkligen är och att vara det i mer än bara teori, att vara det i handling. Nu kan ni alla vidta åtgärder för att visa er själva att ni är villkorslös kärlek i köttet. Du kan säga ord om det; du kan förlåta andra. Ni kan skicka överföringar av helande och kärlek om det inte finns några åtgärder att vidta från er sida, och det är vad vi ser fler och fler av er göra hela tiden där på jorden.

De obesjungna hjältarna lever bland er just nu. Det finns många, många individer som gör heroiska saker varje dag och inte ber om någon ersättning. De behöver inte göra en stor sak om det på sociala medier; de behöver inte berätta för en enda själ, för de vet. De fick chansen att bli mer av den de verkligen är, det var dess egen belöning. Det är därför dåliga saker händer och dåliga saker finns i din värld. De är inte där för att fresta dig eller testa dig, och de är verkligen inte där för att straffa dig. De finns alla så att du har möjlighet att resa dig upp och vara kärlek inför vad som än kastas mot dig.

Nu förstår vi hur svårt det är, så vi vill bara påminna er om att det är ni som kom på den här idén. Du valde att vara där oavsett om du inser det eller inte, och anledningen till att du valde att vara där är för att du visste att du klarade uppgiften, men du ville också uppleva det i handling, i köttet. Och än en gång tycker vi att du gör ett fantastiskt jobb, även om du inte gör det varje gång, även om du fortfarande halkar och faller. Till och med önskan, till och med avsikten att vara det du verkligen är, är ett enormt steg framåt för det mänskliga kollektiva medvetandet, och vi ser dessa steg tas varje dag.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *