Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 juli 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 juli 2020

 

Andra halvåret 2020

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit väldigt glada över att bevittna den upptäcktsresa som mänskligheten har varit på och kommer att fortsätta att vara kvar resten av detta kalenderår. Ni har andra hälften av 2020 att bestämma vad ni värdesätter, vad som är viktigt för er, vad ni tror på. Det är dags att prioritera era värderingar, för alla som vill stanna kvar i separation i denna förenings- och integrationsprocess kommer att få en mycket svår tid.

Motståndet mot förändring inom vissa människor är stark, och den är stark eftersom den överlevnadsinstinkt som tjänat er så bra vänds upp och ner i vissa individer. Dessa individer känner sig som om de måste förbli separata för att trivas, för att fortsätta vara på topp. Och med alla de energier som kommer att handla om förening, enhet och samverkan kommer dessa individer att vara olyckliga i sitt motstånd. De kommer att ha det svårare och svårare att trivas i den gamla modellen av, ”varje person för sig själva.”

Ni lever i en tid där om ni bara gjorde några förändringar som kollektiv, skulle alla trivas med lätthet, med mycket mindre kamp än ni ser i er värld just nu. Och det kämpande ni skulle göra skulle vara för att ni utmanade er själva att nå en ny höjd, inte för att ni levde under förtryck av alla slag. Under resten av 2020 inbjuder vi er att uppmärksamma hur mycket lättare livet är när ni arbetar tillsammans, när ni ser er själva som ett gigantiskt kollektiv, när ni slutar försöka skilja grupper utifrån kriterier som inte betyder något.

Och när de av er fattar det medvetna beslutet att det handlar om enighet och enhet, kommer ni att lysa upp, ni kommer att växa och frodas och andra kommer att vilja veta vad er hemlighet är. De kommer att vilja veta nycklarna till er framgång, och ni kommer att vilja göra det mycket enkelt för dem att ni tror på sanningen att varje varelse är en del av Källans Energi. Vi är alla ett medvetande, en varelse. Det är det som är viktigt.

Och när människor lever sina liv med den kunskapen skapar ni alla fred på Jorden, harmoni i er själva och med alla andra varelser. Ni skapar en värld där alla kan trivas och känna sig trygga, där alla kan älska varandra oavsett deras skillnader. Ni är där för att göra detta, och nu är tiden inne. Nu är det dags att leda mänskligheten in i Enhetens Guldålder. Ni kan göra det. Detta är vad ni föddes för att göra.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...