Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 februari, 2023

 

Så här ändrar du ditt medvetande ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kommer att släppa taget om det som tynger oss energiskt så att vi kan stiga upp till den tionde dimensionen, där vi kommer att vara mer expansiva och där vi kommer att känna oss själva mer som Källenergi än vad vi för närvarande gör. Tyngden som håller dig nere, som hindrar dig från att vara i ett högre dimensionellt tillstånd just nu är din tyngd som du känner när du fokuserar på ett speciellt sätt.

Du har inte bara bagage som du tar med dig från dina tidigare liv, eller ditt förflutna under denna nuvarande livstid; du skapar bagage, tyngd, blockeringar och så vidare i ett ögonblick som du väljer en viss hållning. När du väljer att döma, att göra motstånd, att hysa förbittring mot någon annan eller mot en hel grupp människor. Du tynger dig själv i det ögonblicket. Du hindrar dig själv, omedvetet, från att resa dig till att bli mer av den du verkligen är.

Många av anledningarna till att du gör dessa saker kommer från ditt mycket överlevnadsbesatta ego. Ditt ego tror att du måste skapa gränser, skapa murar, skapa fängelser för att hålla dig från det som är dåligt eller skadligt, det som hotar just din existens, eller åtminstone din försörjning. Och så, en del av den här resan handlar om att slappna av din egoiska känsla av skräck och rädsla för vad som kan hända igen, eller vad som kan hända första gången, om du inte kontrollerar allt i ditt liv genom den processen att sektionera saker.

Du behöver inte undvika någonting eller någon för att skapa den verklighet du vill skapa. Om någon eller något oönskat dyker upp i din upplevelse, omfamna det. Vet att de finns där av en anledning. Vet att händelsen eller omständigheten hände för att ge dig en möjlighet att växa, att expandera, att utvecklas, att bli mer av ditt sanna jag. Du behöver inte fängsla alla, eller skära bort dem ur ditt liv, för att leva ditt drömliv, om den personen var någon som skadade dig eller någon som du känner kunde skada dig.

Du ger bort din kraft när du lever ditt liv med dessa egoiska koncept och idéer. Det är bäst att släppa det; släpp ditt omdöme. Släpp taget om din förbittring. Släpp dina negativa känslor genom att omfamna dem. Det verkar paradoxalt, men det är så det fungerar. Du måste omfamna allt för att komma förbi det. Du måste uppleva allt så att du kan gå vidare till nästa nivå i detta spel som du själv spelar med. Gör inte dina liv mindre och mindre, bara för att ditt ego har övertygat dig om att det är nödvändigt för att överhuvudtaget kunna leva, eller för att leva som du vill leva.

Kom ihåg att du är där för att tjäna hela mänskligheten, och du kan bara göra det när du inser att alla utanför dig är du. Och när du inser att du är där för att vara kärlek och för att ge kärlek till alla och varje situation, det är då du växer, det är då du expanderar. Det är då du lättar på belastningen, eftersom du inte kan hålla de två samtidigt. Du kan inte hålla kärlek och dömande samtidigt. Du väljer det ena eller det andra, och när du väljer kärlek väljer du ljus. Du väljer att lätta upp. Du väljer att lätta på din belastning, och du väljer att gå högre och högre än du har varit tidigare, och det är vad den här resan handlar om.

Så kom ihåg det och ställ in hur du känner när du fokuserar. Känner du dig lättare, eller känner du dig tyngre? Om du känner dig lättare fokuserar du på ett sätt som tjänar dig, och om du känner dig tyngre fokuserar du på ett sätt som håller dig instängd. Du vill inte upprepa samma scenarier om och om igen, så du måste vara den aspekt av det hela som förändras. Och när du gör det kan allt utanför dig förändras och du kan börja ha roligare.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *