Det Arkturiska Rådet via Daniel Scrantonl, 3 juli, 2020.

Nya Nedladdningar, Aktiveringar och Uppgraderingar ∞

Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scrantonl, 3 juli, 2020.

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda er denna överföring eftersom vi vet att ni tycker om att höra om de nedladdningar, aktiveringar och uppgraderingar som ni får. Och ni tycker särskilt om att höra om dessa nedladdningar, aktiveringar och uppgraderingar när det finns mycket kaos i er värld eller pågående i era kroppar. Ofta när ni är sjuka, har smärta, har huvudvärk eller något annat uppstigningssymptom, är ni också i det ögonblick då ni känner det som intensivast, får något mycket viktigt arbete gjort eller får mycket viktig information som ni kommer att packa upp på senare tid och datum.

Vi vet att ni föredrar att ha dessa spirituella tillväxtupplevelser utan motsvarande smärta och obehag, och vi vet också att ni skulle vilja växa som ett kollektiv utan att behöva vända er värld upp och ner, men det är så här ni ursprungligen ville ha det. Visst finns det tider i er värld och i era kroppar, när ni upplever stora språng framåt i er utveckling, utan smärta och obehag, men dessa tider är undantaget från regeln. Det finns alltid en vinst, oavsett vad ni upplever, oavsett hur svårt det är för er just nu där på jorden. Det finns alltid en vinst.

Ni förstärker den åkallelse som ni gör när ni har ont och medan ni kämpar, och ni måste göra den kallelsen, för ni är där för att driva på expansionen av hela universum. Det händer inget i den nionde dimensionen, där vi alla är icke-fysiska, för att åstadkomma stora förändringar i universum. Det är vi som har fått till uppgift att besvara samtalet. Vi är de ni ber till och vi är glada att spela den rollen för er alla. Vi älskar det faktiskt. Det är vårt varumärke att kunna hitta ett sätt att smyga ner en nedladdning, en aktivering eller en uppgradering.

Vi har uppmärksammat att under denna tid av kaos och olycka har ni också varit mer välkomnande än någonsin till att hjälpa uppifrån. Och det är därför vi får rapportera till er nu att så mycket händer med era kroppar och era chakra för att ge er exakt vad ni behöver för att träffas, förenas, leva harmoniskt där på jorden för första gången i mänsklig historia . Mycket händer, och vi har märkt en tendens för många av er att fokusera på det negativa, men det tjänar er inte. I stället, när ni ser kaos och olycka utanför er, och när ni känner smärta och obehag inuti er, rekommenderar vi att ni inser att förändring sker.

Och ni förändras alltid till det bättre där på Jorden. Ni uppstiger. Vi uppstiger alla, och när ni får den djupa informationen från nedladdningen, kommer ni att vara tacksamma för att ni har haft erfarenheten av kampen. När ni märker att det är lättare för er att nyttja era andliga gåvor och förmågor kommer ni att undra varför ni någonsin klagade på smärtan. Och när ni erfar att det är enklare för er att veta vad som händer med era chakran, kommer ni att glömma allt om kaos och olycka. Ni hittar ett sätt att acceptera det ni går igenom nu eftersom det tjänar er att göra det och för att ni kan njuta av berg-och dalbanan lite mer. Och det är något vi skulle älska att se er alla göra.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft mycket glädje av kontakten med er. ”

Översättning: Mats

Du gillar kanske också...