Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 december 2018

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 december 2018

Description: https://sananda.website/wp-content/uploads/2015/05/1323481_78865034-1170x585.jpg

Per Staffan 24 december 2018

Att Lyfta Slöjan ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är väldigt intresserade av att se hur ni kommer att njuta av känslan av befrielse när ni frigör er från de begränsningar ni har lagt på er. Denna erfarenhet är en som ni bara får en gång, för ni kommer aldrig mer att gå från en sådan begränsning till en sådan befrielse. Det är inte möjligt i något av de andra dimensionella skiften som ni kommer att göra på er resa tillbaka till Källan.

Den överenskommelse som ni gjorde för att vara tredje, och nu fjärdedimensionella innan ni inkarnerade är en som ni inte tog lätt på. Det är en som ni visste skulle vara den ultimata utmaningen för existensen, och nu när ni är nära att släppa all den begränsningen, kan vi känna spänningen och entusiasmen inom er.

Vi vill att ni ska veta att friheten från begränsning som vi pratar om alls inte har att göra med pengar, gränser, regeringar eller ens kabalen/illuminati/ vad nu de kallas för ögonblicket. Ni kommer att vara de som lyfter slöjan, och det kommer att inträffa i det ögonblick som ni verkligen inser att ni är oändliga och eviga varelser av ljus och kärlek.

När ni börjar leva sanningen i varje ögonblick, så kan ingenting i er ekonomi hålla er nere. Inget kemtrail är tillräckligt starkt för att sänka er vibration, och det finns inget som någon kan göra, från någon av dessa maktpositioner, som kommer att kunna lägga begränsningarna tillbaka på er.

En av de största illusionerna som ni lever i är att människor utanför er har någon form av kontroll över er. De avgör inte för er om ni är i era hjärtan eller inte. Det handlar bara om dig, och det är den frihet du söker.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er.

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here: m.youtube.com/danscranton

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...