Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 1 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 1 juni 2021

 

Där vi har Gömt en Mängd Energier

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är hämtare av en mängd olika energier till Jorden och mänskligheten, och vi ser hur dessa energier påverkar er alla, inklusive växt-, djur- och mineralliv. Vi märker vad dessa riken kan hantera först, eftersom de är byggstenarna för mänskligt liv, och vi vill att ni också ska se dem så. Vi uppmuntrar er att göra detta, för när ni ansluter till Moder Jord, Moder Natur och djurriket ansluter ni till något som stabiliserar er. Ni ansluter er till energier som är ansvariga för livet på jorden, och när ni visar dem tacksamhet växer ni andligen. Ni får också ansluta till de energier som vi har tillfört dessa livsformer.

Ni får dra nytta av förankringen som de gör när ni inte är tillgängliga för att vara ankare. Och som vi har sagt, det finns också bara tillfällen när vi behöver testa vad vi levererar för att se hur det kan assimileras där i den fjärde-dimensionella jordens miljö. Vi vill att ni ska känna igen er koppling till alla saker, för det kommer att vara en språngbräda för er som känner igen er koppling till alla människor och sedan alla varelser i hela vårt vackra universum.

Vi vet att medkänsla är nyckeln där på Jorden, och om ni kan inse att det inte finns någon verklig åtskillnad mellan er och någon eller någonting, kan ni ta mänskligheten till nästa nivå av medvetenhet och med hjälp av varelser och kollektiv från andra stjärnsystem och dimensioner är er framgång garanterad. En sak vi uppmuntrar er att också använda där på planeten Jorden är att ta hand om era egna trädgårdar.

Så snart ni ser någon utanför er som ett hot, så snart ni ger efter för tanken att ni är ett offer, går ni omedelbart i defensiv. Och när ni är i defensiv är ni inte anslutna till alla varelser, till alla livsformer. Ni går längre och längre från Källan när ni gör detta, eftersom Källan aldrig separeras. Källan integreras alltid, försöker alltid ta hem hela skapelsen.

Och så, när ni känner er triggade av vad någon annan gör eller säger, eller av vad ni tror någon eller någon grupp gör, måste ni titta på er själva för anledningen bakom vad ni känner, och ni måste känna den känslan. Ni är inte där för att stoppa något som händer utanför er. Ni är där för att leva i fred och harmoni inuti era egna kroppar och era egna psyken. Ni är där för att balansera era egna energier och era egna känslor, och ni kan inte göra det när ni kämpar mot fiender, utländska och inhemska. Det fungerar inte så. Det har inte fungerat för någon, för något samhälle i universums historia.

Ni är där för att förena och förena er med kärlek, och ni kan börja med att förena med den kärlek som finns runt omkring er, som vi har bokstavligt talat gömt under varje klippa, varje sten, varje sandkorn, varje smutshög. Vi uppmuntrar er att göra detta ofta, men vi upprepar oss ännu en gång. Stäng av era apparater och gå ut; ansluta till Moder Natur och Moder Jord. Anslut med era djurvänner och gå inom för att leta efter vad ni vill uppleva utanför er, för omvärlden kommer alltid att återspegla er inre värld, och för att det i slutändan är allt ni någonsin har kontroll över där i era liv.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...