Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 juli 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 juli 2019

Målet med livetDet 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi fortsätter att undersöka hur ni påverkas av de energier som vi och andra välvilliga varelser skickar till er. Vi vet inte säkert hur något kommer att påverka er tills det gör det och vi bevittnar det. Vi vill att ni ska känna igen att detsamma är sant i era liv. Ofta vet ni inte hur något kommer att påverka er eller någon nära er och så har ni dessa erfarenheter som hjälper er att förfina och hjälpa er att definiera och alla erfarenheter gör er till mer avancerade varelser.

Därför vill vi att ni ska omfamna allt. Vi vill att ni ska se att målet med era liv inte är att få det rätt eller att vara perfekt. Målet med livet är inte att vara den mest andliga eller mest vakna personen som ni någonsin skulle kunna vara. Ditt mål är verkligen att vara du och erkänna att alla andra också är på samma uppdrag och som sådana måste de få tillåtelse att vara dem de är. Vissa problem och konflikter uppstår inom mänskligheten när ni tror att någon annan, vem de nu är, kommer att bland sig i er förmåga att vara den ni är.

När ni en gång är fem dimensionella kommer ni att inse att detta är en fullständig felaktighet. Inget kunde vara längre från sanningen. Alla varelser kan samexistera som dem de verkligen är utan att trampa varandra på tårna. Ni kan välja att stå emot någon annan och vad de gör eller säger eller ni kan tillåta den personen att hjälpa er att få klarhet om vem ni är och lämna det där. Vi har sagt det här förut och vi kommer att säga det igen. Uppstigning handlar inte om att besegra någon och det handlar absolut inte om att besegra några idéer eller tankar. Ni ger er själva en upplevelse i tillväxt när ni känner något, oavsett vad det är, till följd av någonting som någon annan har gjort eller sagt eller också vad de tror.

Att lita på att alla är på sin egen väg, har sina egna guider och får möjlighet att utvecklas och stiga upp är en del av er egen andliga utveckling. Ibland är allt ni kan göra ett skifte från ert dömande sinne till ert medkännande hjärta och skicka till någon som inte har gjort någonting för att förtjäna en överföring av ovillkorlig kärlek, därför att det är vem ni är. Det är er fulla, kompletta, hela själv i ett nötskal och det är allt som verkligen betyder något. Kom ihåg det och gör ert bästa för att inte insupa ett argument eller ett tillstånd av motstånd. Det är viktigt att ni inte gör de sakerna för att ni är de som finns där för att höja medvetandet för hela mänskligheten.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...