Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 juni 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 juni 2022

 

Tidslinjen för Första Kontakten har Ändrats

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så exalterade över denna speciella tid för mänskligheten, eftersom vi ser att fler och fler människor utnyttjar sin potential. Vi ser fler och fler människor som inser att de har något att dela med den här världen som går utöver deras förmåga att utföra enkla uppgifter om och om igen i fyrtio timmar i veckan. Aldrig tidigare har det funnits en tid på jorden då så många fick plattformar för sin röst, sitt perspektiv, sina talanger och gåvor. Ni har skapat en helt ny ekonomi som bygger på er själva, och det ser vi som en mycket bra sak.

Ni får tillgång till mer av er kraft när ni sträcker er inom er själva efter vad ni har att dela med mänskligheten, och sedan tar ni den kraften, och ni skapar den bättre värld som ni alla vill leva i med den. Det är därför det är en särskilt spännande tid där på planeten jorden. Ni utövar er frihet att vara er själva, och när ni är er själva är ni mer av den ni verkligen är som Källenergi. Ni låter mer av den villkorslösa kärleken flöda till er och genom er. Ni gör så enorma framsteg där att vi känner att ni kommer närmare och närmare full E.T. kontakt för hela mänskligheten.

Vi är naturligtvis inte de enda som tittar. Det finns många som är i fysiska kroppar, som är i er dimension och som är i rymdskepp runt om på planeten, och de observerar vad ni gör och vad ni håller på att bli, och de ser att kraften har gått tillbaka till människorna i stort antal. Och de ser möjligheterna att ge er fler aktiveringar och uppgraderingar, och ni kommer att se en uppgång i antalet personer som har sina egna E.T. möten, och sedan kommer de att dela dessa berättelser på alla sätt som ni har att dela, och fler dörrar kommer att öppnas för fler individuella kontaktupplevelser, och detta kommer att fortsätta tills den kritiska massan nås, och ni träffar den vändpunkten, och det beslutas att ni är redo för full öppen kontakt.

Kom ihåg att det är ni som gör detta möjligt, och det ni gör, det ni har gjort, måste fortsätta så att ni fortsätter att flytta nålen för mänskligheten. Ni arbetar som individer och som ett kollektiv mot detta mål att gå med i den galaktiska gemenskapen en gång för alla, och ni gör det under mycket utmanande tider där på Jorden. Men de utmanande tiderna har lett till att fler människor reser sig för att känna sin egen kraft inom sig, och när den kraften utnyttjas med medkänsla och med en vetskap om att man är en del av ett kollektiv. Då dyker ni upp på radarn för så många E.T. varelser som vill hjälpa till och som har väntat på rätt tidpunkt för att göra det.

Vi ser den tiden som nu, och vi är väldigt stolta över de av er som kliver upp vid den här tiden, och vi vill att ni ska erkänna den skillnad ni gör där på Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...