Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 maj, 2023

 

Nya hjälpare och hjälp kommer genom fysiska dörröppningar ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket imponerade av hur ni alla hanterar energierna som är över er vid denna tid, och vi vill att ni ska veta att fler transformativa upplevelser kommer till er. Du kan omöjligt undvika dessa upplevelser vid denna tidpunkt, eftersom du bestämde dig för att du skulle transformera och utvecklas till ditt femtedimensionella högre jag under denna livstid. Ni som är vakna gör det medvetet och medvetet. Du tar de steg som du vet är nödvändiga för att ta dig till den platsen, och du har också mycket hjälp. Det som alltid kommer till er är mer hjälp, för det finns helt enkelt fler hjälpare än det finns varelser där på jorden vid denna tid.

Du finns i en dimension, och det finns åtta dimensioner som är högre än dina. Det är också ett väldigt stort universum, och därför kommer hjälparna som kommer in genom alla möjliga portaler. Hjälpen kommer in genom många olika vägar som du omöjligt skulle kunna föreställa dig, men vi vill ge dig några nu så att du kan föreställa dig dem och förvänta dig att de kommer in och hjälper dig. Det finns nya dörrar som öppnas hela tiden där i den fysiska värld du lever i. Du har öppningar som du ibland hör om i berg, i havet och i andra vattendrag. Dessa dörröppningar är vanligtvis på platser där det finns mindre människor och mer växt- och djurliv runt omkring.

I de områden där det finns färre människor finns det färre tankeformer, färre strömmar av medvetande som möjligen kan störa dessa öppningar, dessa vägar genom vilka mer hjälp kan komma. Det är därför när du går ut i naturen, när du går och utforskar Moder Jord, kan du känna den hjälp du får. Du kan ta emot det. Du kan komma åt fler av nedladdningarna, uppgraderingarna och aktiveringarna som finns, eftersom du kommer dit de är.

Nu finns det förstås massor som du också kan få av att gå in i trånga områden, gå in i städer och andra platser där det finns massor av människor, och det är meningen att du ska ha vissa upplevelser med dina medmänniskor. Så det är inte meningen att du ska leva som en eremit i skogen, eller som en munk i en grotta någonstans så att du kan ta emot alla underbara energier som kommer in genom dessa fysiska strukturer. Men du behöver gå ut i naturen då och då för att söka upp dem. Du behöver ansluta till dessa energier för att känna dig stöttad, för att känna dig hel och komplett, och för att ta emot allt som kommer att hjälpa dig på din resa.

Du tenderar att få fler uppgraderingar och aktiveringar när du är tyst, när du har tystat ditt sinne och när du har tillåtit dig själv att gå in i ett mer av ett lyckligt tillstånd. Det är viktigt för dig att inse att mycket av det hårda arbetet och tunga lyften redan har gjorts, och nu är det dags att gå in i den feminina cykeln att koppla av och ta emot. Vi vill att du ska veta att det finns mer att ta emot nu än det någonsin har varit. Det finns fler hjälpare nu än det någonsin har funnits, och du har så mycket mer att växa och expandera, även om du redan har kommit så långt på dina resor. Ta lite tid för dig själv och anslut till dessa energier som är mycket tillgängliga för dig och tillgängliga för dig i överflöd där på din värld vid denna tid.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *