Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 juni, 2023

 

Juni 2023 energierna ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att kunna rapportera till er alla att oavsett var ni är på er resa dit på planeten Jorden, kommer dessa junienergier att hjälpa er gå längre och djupare, eftersom de handlar om att ni alla ska få tillgång till fler av era andliga gåvor och förmågor. För er som redan har gåvor kommer ni att gå djupare och längre med dem. För de av er som ännu inte har utnyttjat dina gåvor, kommer du att få exakt vad du behöver för att göra det. Nu kommer den knepiga delen. När du väl får tillgång till en andlig gåva eller en förmåga är ditt arbete inte gjort.

Du måste då använda det du har fått. Du måste göra dig tillgänglig för resten av mänskligheten som en healer, en kanal, en synsk, en klärvoajant, ett medium, eller vad det nu är din gåva eller förmåga råkar vara. Ni måste vara villiga att sätta er själva där ute, även om era familjer kanske inte godkänner det, även om ni kanske inte bor på en plats där dessa saker omfamnas. Du måste kunna berätta för andra människor att detta är något som du nu gör, och det gör du inte bara för er själva, utan också för dem. Det hjälper om du inser att fler människor letar efter dig och det du gör än du kanske tror.

Det finns fler uppvaknade själar på planeten idag än det någonsin har varit, och det finns säkert fler idag än det var igår, och det är sant oavsett när du får det här meddelandet, eftersom fler och fler människor fortsätter att vakna, och när de gör, de vill ha hjälp. De vill ha stöd; de vill gå tillväga för att ta emot healing på ett annat sätt. Det du gör för att hjälpa andra kommer så småningom att bli det du lär andra att göra. Du kommer att bemästra dina gåvor när du kliver in i dem fullt ut, och du kommer att inse att du vill att andra också ska ha dessa gåvor. Ni är redo att ta emot mer eftersom ni har gjort så mycket arbete på er själva, rensat så mycket ur era chakran, era celler, era mentala kroppar, era känslokroppar.

Du är redo att ta steget upp och vara mer än bara en del av ett uppvaknat kollektiv. Du är redo att hjälpa andra att vakna och att stiga upp. Du är verkligen redo att hjälpa andra att läka och att se världen med andra ögon, och dessa energier från juni 2023 är här nu för att hjälpa. Släpp bara in dem och inse att du har det stöd du behöver, och det kommer från ovan. Det kommer från det icke-fysiska, såväl som det fysiska. Du är redo; du behöver inte tjäna någon gåva, och du behöver inte födas med det eller göra det heller. Oavsett vilken ålder du är just nu, är du redo att gå längre och gå djupare och hjälpa fler människor än du tidigare hade trott var möjligt.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *