Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 1 maj 2021  

 

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 1 maj 2021

 

Er makt som en influensers

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyfter mänsklighetens medvetande med våra energirika överföringar. Vi vet detta för att vi kan känna, vi kan uppfatta, när någons medvetande är förhöjt, och när det inte är förhöjt, av vad de får. Vi ställer in er för att se till att dessa överföringar har den önskade effekten. De är utformade för att föra er närmare Källan, närmare den ni verkligen är.

Nu när vi observerar mänskligheten ser vi människor i er värld dela information som inte nödvändigtvis är utformad för att höja medvetenheten hos observatören eller mottagaren av den informationen. Det är välmenande; det är tänkt att informera, men det tas mycket lite hänsyn till om det som delas kommer att höja medvetenheten hos de människor som får det inlägget eller videon, den åsikten, det perspektivet som personen delar. Det här är något som ni vill fråga er själva från och med nu när ni överväger om ni ska förmedla något som ni tror är sant.

Fråga er själva om personen som får den informationen kommer att få en högre vibration som ett resultat, eller om det kan ha motsatt effekt. Vad mänskligheten behöver mer än någonsin är att människor tar hand om vibrationer. Ni måste bry er om er vibration och ni måste bry er om vibrationerna hos dem vars liv ni påverkar. Det finns människor som anses vara influensers där i er värld eftersom de har ett stort antal följare på sociala medier. Ni är alla influenser; ni har alla förmågan att skicka ut några positiva vibbar eller att skicka ut några negativa vibbar eller att skicka ut några vibbar som bara är neutrala.

Ni måste välja; det är upp till er vilka ni är, vilka ni är er i ett speciellt ögonblick. Och när ni gör det valet medvetet är det så mycket lättare att välja att sprida det som har en hög vibration, det som kommer att påverka människor att må bättre och det som i slutändan kommer att höja medvetenhetsnivån i er värld. Dela kunskap, dela information, det här är åtgärder för att lugna ett törstigt sinne, ett sinne som letar efter svar, letar efter lösningar eller som ni kan kalla teorier om vad som händer där i er värld.

Vi vill att ni ska tänka på att dela energi, dela kärlek, dela ett inlägg eller perspektiv som kan göra mycket mer än att få gillanden, kommentarer och delningar. Projicera ut i världen det som ni vill se mer av att komma tillbaka till er, för som många av er vet, så fungerar detta universum. Utöva er kraft för att höja era medmänniskors medvetande, och ni kommer inte bara vara närmare oss, för det är vår avsikt, men ni kommer också att vara närmare ert sanna jag.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...