Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 februari 2021

 

Kraften i rörelseenergin är på er sida

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger oss själva en chans att vila och koppla av just nu, för vi förstår kraften i rörelseenergin, och vi vet att det har skapats tillräckligt med fart från det vi har utforskat för att ge oss denna möjlighet att backa tillbaka lite och njuta av rörelseenergin som vi vet att vi har skapat. Vi förstår också att när vi lägger ut energi i universum, matchar samma universum vår energimässiga effekt, och så förstår vi att vi verkligen inte behöver göra allt själva.

Även vi har hjälp här i den nionde dimensionen. Det finns högre dimensionella kollektiv som hjälper oss att expandera och utvecklas. Nu när ni befinner er på den dimensionella totempålen har ni så många varelser och kollektiv som hjälper er alla, och ni har fart som skapades under tidigare livstider där på jorden som ni kan lita på. Ni har också varit väldigt upptagna, alltid gjort, alltid ansträngt er, och all den använda energin kommer tillbaka till er just nu.

Med tanke på allt detta, tror ni inte att ni kan koppla av och släppa taget? Tror ni inte att ni kan kämpa mindre, göra mindre och lita mer på allt ni har kom tillbaka till er på grund av att ni fortfarande existerar? Ni behöver inte ens göra någonting för att göra anspråk på er belöning. Ni behöver inte ens en handpenning. Ni kan bara öppna upp och ta emot det som kommer till er på grund av det faktum att ni har fart. Vi som kollektiv och ett universum, har en hel del rörelseenergi. Vi kan alla ta del i den kollektiva drivkraften som låter oss alla stiga i en spiral, håller oss alla närmare och närmare Källan och till vårt sanna jag som oändliga och eviga varelser av kärlek och ljus.

Vi välkomnar er att gå med oss ​​i vårt tillstånd av vila och koppla av, eftersom ni har förtjänat det. Vi har alla förtjänat en paus, och det är genom att ta en paus som ni ofta får en enorm insikt. Ni får ofta era bästa idéer när ni inte försöker, när ni inte gör det och när ni helt släpper allt ni har strävat efter hela tiden. Detta är den perfekta tiden för en paus för mänskligheten. Låt det ni har lagt ut komma tillbaka till er, och vet att det alltid kommer att finnas tid för mer action, mer skapande, mer av det ni ännu inte har drömt om.

Vi expanderar tillsammans, så snälla ta en stund och känn efter; det är ju er expansion det handlar om.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...