Sirius Höga Råd via Zane Morgan, 3 maj, 2021

 

 

Hälsningar kära. Vi är Sirian High Council. Vi kommer fram en dag sent, men ändå är meddelandet detsamma.

Våra meddelanden till dig kommer alltid att handla om tillväxt och rörelse framåt. Även i tider när det kan kännas som om du går bakåt växer du fortfarande. Ibland behövs bakåtsteg. De behövs ibland när du måste observera något i ditt liv som har hindrat dig. Du måste ta ett steg tillbaka till det som inte tjänar dig och verkligen observera vad som händer just nu och se om det är en plats du vill vara, eller en situation du verkligen behöver vara inblandad i.

Vad vi vill dela med dig idag handlar om att bli den fristående observatören.

Vad är en fristående observatör?

En fristående observatör är när du kan placera dig själv i en situation oavsett om det är med arbete, vänner, familj eller en älskare, och du kan se på den större bilden ur ett perspektiv av icke-bindning och observation. Detta kräver stort förtroende och förtroende. Du måste lita på och vara säker på att du kan komma in i denna situation och förbli observatör, för det är när du väl har blivit känslomässigt involverad, du inte längre är en observatör, du är nu upplevaren.

Vad vi föreslår till de av er som läser dessa ord, som kanske inser en situation, vana eller relation som kräver uppmärksamhet, ber vi att ni går in i det med avsikt att släppa loss och observera. Vad du måste förstå är att du måste ställa in denna avsikt när du vet att du är på väg in i ett av dessa ögonblick.

När du väl insett att ett ögonblick som kräver din uppmärksamhet snart kommer att inträffa, för ni kan alla känna när de håller på att uppstå, säg till dig själv –

“Jag tänker bara observera i det här ögonblicket, jag väljer att inte reagera, men titta, lyssna och observera.”

När ögonblicket uppstår måste du bara fokusera på att bara observera det. Detta innebär att lyssna noga på alla inblandade, ägna stor uppmärksamhet åt rösten, kroppsspråket och det de kommunicerar. Observera vilka känslor som är involverade för alla parter. Observera vilka känslor och tankar som kan uppstå inom dig själv. Det är ok för dig att tankar och känslor uppstår, men du måste hålla dig fristående från dem, inte reagera från dem. Detta är särskilt viktigt. Du måste bara observera dina tankar, känslor och känslor som uppstår och inte reagera från dem. När du reagerar är du inte längre observatör. Då måste du vid behov också kommunicera från denna observationsplats.

Varför vi ber dig göra detta är så att du kan stanna kvar på en neutral plats under dessa ögonblick. Du kan sedan lämna det med mycket mer information än om du blir känslomässigt involverad. Du kan sedan samla all information relaterad till en situation och sedan bearbeta den med tydlighet och förståelse. Detta gör att du kan lära dig och förstå om det tjänar dig att fortsätta på det här sättet eller om det måste göras ändringar.

Det finns alldeles för många resultat att förklara här, men vi kommer att ge en övergripande bild av hur du kan navigera i denna process.

När du väl har varit observatör vet du lätt hur det känns att vara involverad i vad det än kan vara. Du kan se, i stället för erfarenhet, alla fördelar och nackdelar som uppstår. Det betyder att du tydligt kan utvärdera den insamlade informationen och sedan bestämma hur du ska gå vidare. Det är när du fortsätter att vara känslomässigt involverad, som din vision är dimmig och du kämpar för att få klarhet. Eftersom känslorna är direkt inblandade svänger de ditt medvetande fram och tillbaka och gör det mycket svårare att tänka klart eller fatta rationella beslut.

När du väl har samlat in nödvändig information kan du ställa dig själv frågor som – “Har den här personen mitt bästa i sinnet?” “Hjälper de mig att växa?” “Känner jag mig uppfylld och glad?” “Är detta hälsosamt för min kropp, mitt sinne och min ande?”. När du har fått svaren på dessa frågor måste du sedan utvärdera dem och vidta nödvändiga steg.

Om du har situationer som fortsätter att uppstå i ditt liv, som du kämpar för att få klarhet runt, är detta verktyg lösningen. Du kanske inte blir observatör vid ditt första försök, men det är ok. För vad detta lär ut är neutralitet. Neutralitet sker inte bara på ett ögonblick, det kräver övning och disciplin. Men som allt; övning ger färdighet.

Vi är Sirian High Council. Vi litar på att många av er kommer att dra nytta av dessa ord, eftersom det finns många som just nu står inför dessa situationer. Ju mindre känslomässigt knuten du blir, desto mer du observerar och samlar in information, desto större blir tydligheten och desto tydligare blir din vägledning.

Fred, kärlek och välsignelser från Sirius och bortom.

You may also like...