Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 april 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 april 2022

 

Energierna i maj 2022

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg vi ser er alla göra där på Jorden i den fjärde dimensionen, och vi vet också att det finns så många framsteg att göra. Vi vet att ni gillar när ni får hjälp från ovan, och därför är vi mycket glada att kunna rapportera att energier i maj kommer att finnas där för att knuffa er vänligt på era vägar. Dessa energier kommer att handla om att få er att öppna upp för att ta emot från alla de olika källor som ni har till hjälp.

Några av de största källorna där i det fysiska är jorden och solen, och de är naturligtvis lika medvetna om er och era resor som vi är. De har fördelen av att ni behöver dem båda för att leva. De ger er så mycket, fysiskt. De ger er mat, värme, skydd, energi och allt annat som ni behöver för att inte bara leva utan också för att trivas. Och era energier i maj kommer att handla om att skapa nya receptorer i era kroppar så att ni blir bättre på att ta emot från fysiska och icke fysiska hjälpare. Öppna upp för de fysiska, och ni kommer att upptäcka att den icke fysiska hjälpen kommer in väldigt vackert tillsammans med den, tillsammans med hjälpen från det fysiska.

Icke fysisk hjälp har ett sätt att axla de fysiska energierna som ni får från jorden och solen, från vinden och regnet, från blommorna och träden, och naturligtvis era vackra djurvänner som är där för att kontinuerligt berör era känslor. Vissa av dem är faktiskt ganska medvetna om hur kraftfulla de är och vilken inverkan de kan ha på er. Och med majenergierna och de nya receptorerna i era fysiska kroppar, kommer ni att vilja spendera mer tid med Moder Jord, Moder Natur och djurriket. Vissa av er kommer att känna det kallet, och ni kommer att följa det, och för andra kommer det inte att vara så mycket av ett medvetet val, men de kommer fortfarande att finna sig i att ta emot mer från de fysiska hjälparna, och därför från de icke fysiska hjälparna som standard.

Det här är en underbar tid att få mer hjälp där på Jorden eftersom ni har mycket att skapa. Ni har mycket som ni hoppas kunna uppnå, och det finns mycket för er att uppleva där på Jorden som några av er har kunnat känna in och drömma om, och för andra kommer det att vara en fullständig överraskning vad som är tillgängligt för dem där i jordens fjärde dimension. Och naturligtvis kommer allt alltid sakta att knuffa er framåt mot fullbordandet av medvetandeskiftet till den femte dimensionen. Och som många av er vet är dessa fem dimensionella energier tillgängliga för er just nu, och dessa receptorer kommer att hjälpa er att känna in dem och känna er själva mer fullständigt som era högre jag.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...