Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 maj, 2023

 

Kraftfull användning av energier och krafter ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi engagerar oss med så många olika krafter, så många olika energier, hela tiden att vi har tyckt att det är utmanande för oss att förstå vad vi har att göra med. Det är kaoset på planeten Jorden. Kaoset beror på det faktum att ni har så många olika energier, så många olika krafter bland er, och ni har fått uppdraget att sålla igenom dem alla, använda de som är fördelaktiga för er och kassera resten. Du uppmanas att upptäcka vilken energi och vilken kraft du ska använda i varje givet ögonblick eller för din speciella önskan.

Och det som gör det mer utmanande för dig än det är för oss är att du har begränsningarna i ditt sinne. Du missbrukar ofta ditt sinne i ett försök att komma på något. Det finns också försök att förstå varför något ens existerar av sinnet, och med dess begränsade kapacitet kommer dina sinnen ofta till korta. Det är därför du har dina känsla sinnen, din intuition.

Det är därför människor som pratar om energi och vibrationer oftast tar bra beslut. De befinner sig vanligtvis på rätt plats vid rätt tidpunkt, eftersom de går in i det kraftcentret inom, som finns i ditt hjärtrum och i ditt solarplexus. Dessa två områden är ditt kraftcentrum, och de gör det möjligt för dig att känna dig in i en situation, eller en person, en möjlighet eller till och med ett rum, för att avgöra om det är lämpligt för dig att engagera dig i just den energin vid denna speciella tidpunkt du är i.

De av er som har kunnat sortera ut de olika energierna, krafterna och så vidare som finns där kan göra mycket bra skapande. Du kan hjälpa dig själv och andra på grund av din vilja att engagera dig på den nivån, en nivå som går utöver vad du kan tänka med ditt sinne. Och när du är villig att sträcka dig efter energin och känna efter vibrationen, blir ditt sinne klarare, eftersom du har belastat det. Du har gett den möjlighet att koppla av. Detta är vad meditation också är.

När du mediterar, känn efter energierna inuti dig, runt dig, och vet att du kan använda dem kraftfullt och styra dem till att bli vad du vill att de ska vara när du helt enkelt rensar huvudet och känner efter den kraften inom dig som är så kraftfullt, så kreativt och så expansivt. Ni som har varit med om det här ett tag vet precis vad vi pratar om, och några av er behöver bara då och då påminnas om att ni finns i ett hav av energi och att den enda kraften är värd att använda i alla situationer. är kärlekens kraft.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *