Det Arkturiska Rådet Via Daniel Scranton, 1 september 2019

Det Arkturiska Rådet, 1 oktober 2019

Via Daniel Scranton

Att vara Kär

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har upptäckt att det finns en fin linje mellan att vara kär i någon och att vara besatt eller blint förälskad i någon. Ni har många exempel på när den första känslan av kärlek har övergått i extrem besatthet, i er historia. Det har funnits individer som har begått brott för att imponera på någon som de var blint förälskade i och besatta av.

Människor har begått självmord för att de har blivit avvisade av någon som de har haft starka känslor för. Det finns många andra exempel på människor som har gått till ytterligheter på grund av något så underbart som kärleken.

Så det är viktigt att förstå vad som verkligen händer när ni känner den känslan inom er själva, så att ni kan aktivera den och få tillgång till den när ni vill, även om era känslor inte är besvarade. När ni är kära är ni i den vibrationen.

Ni hittar tillståndet att vara inom er som anpassar sig med den sannaste aspekten av vilka ni verkligen är. När en person känner att tillståndet är beroende av att kunna få tillgång till den individ de älskar när de vill, då är de inte garanterade den åtkomsten av den andra personen. Det känns likadant som separationen från Källan, och det är det som är så problematiskt i er värld.

Människor lägger ner så mycket tid och ansträngning och vidtar så många åtgärder i sina försök att återanknyta till Källan, vilket uppenbart är något som aldrig riktigt kan gå förlorat. När människor talar om livet som en illusion, är det den primära illusionen som de talar om. Den primära illusionen är att ni är separerade från Källan. Sedan kommer den illusion där någon säger:” Jag måste få den personen att älska mig tillbaka, annars kommer jag bara att känna mig halv.”

De flestas kärlek är villkorlig och villkorslös kärlek, som är de ni verkligen är, är den kärlek som ni verkligen söker. Det innebär att ni kan älska någon annan, även om den kärleken inte är besvarad, och tycka att det är OK. Det är vad ni söker, eftersom ni söker efter att vara kärlek, inte bara att vara kär och se den kärleken bli besvarad.

Vi inser att vara kär och få den kärleken besvarad gör det lättare att vara de ni verkligen är, en individ av Källans Energi som består av villkorslös kärlek, men ni kan inte kontrollera en annan människa. Allt ni kan göra är att göra det till er uppgift att vara den kärlek ni vill ska reflektera tillbaka till er, och när ni gör det till er uppgift är ni definitivt på rätt spår.

När ni älskar en blomma eller en solnedgång, det är då ni vet att ni har tillgång till den kärlek som ni verkligen är. Ju mer arbete ni lägger ner på att vara i det tillståndet, desto svårare är det att vara i er fysiska kropp och vara lycklig och frisk. Så ni måste hitta ett sätt att uppleva kärlek, att uppleva er sanna essens, och vi rekommenderar att ni gör det innan ni går in i en romantisk relation, vilket kanske eller kanske inte varar för evigt.

Att komma åt den kärleken inom er kan vara så enkelt som att bestämma er för att göra det, vara hjärtcentrerad och känna den kärlek som ni verkligen är. Och det är vår rekommendation till er alla.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...