Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 december 2019

Det Arkturiska Rådet, 1 december 2019

Via Daniel Scranton

Ditt Sjätte Sinne

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi är fascinerade över er förmåga att känna av när något inte är helt rätt, och vi är också imponerade över er förmåga att känna av när något passar er perfekt. Vi talar naturligtvis om er intuition, eller ert sjätte sinne. Människor frågar oss ofta hur de kan bli mer i samklang med sin intuition. De vill veta hur de faktiskt kan följa sin inre vägledning, sitt sjätte sinne. Svaret är enkelt. Ni behöver bara göra det!

Det första steget är förstås att erkänna att ni har ett sjätte sinne. Det andra är att vända sig inåt för att nå det. Det tredje är att tolka det ni får. Det fjärde, och det här är det knepiga för många av er, är att följa er intuition oavsett vad den leder er mot eller bort ifrån. Det femte steget skulle kunna vara att ni erkänner att det ni fick inom er var det bästa rådet, den bästa vägledningen.

Människor undrar ofta var det sjätte sinnet kommer ifrån. Det kommer från många ställen. Det kommer från era guider, som har varit med er sedan den dag ni föddes. Det kommer från ert högre sinne. Alla dessa element arbetar tillsammans för att ge er denna intuitiva känsla. Ni behöver bara blunda, vara tysta och känna in. Om ni försöker höra något och ert team, era guider, har bestämt att det skulle vara bättre för er att känna det, då kanske ni inte hör någonting och tror att de har övergett er, för det är vad era medmänniskor har gjort från tid till annan.

Men ni kan räkna med att det är ert team som ger er det budskapet, och ni kan räkna med att ert sjätte sinne plockar upp det, även om det är i en sångtext eller står på en anslagstavla eller i en tidning. Ni är fortfarande de som skapar er verklighet, så ni placerar budskapet där med hjälp av ert team och en av era guider kanske ”puffar” er att titta på omslaget på den där tidningen, medan ni står i kö vid kassan i affären. Ni kanske hör en text i en sång, och det kan tyckas som att just de orden inte var där förut. Vem vet, det kanske de inte var.

Ni måste vara uppmärksamma på tecknen. Var i nuet! Var medvetna, eftersom ert sjätte sinne alltid försöker få er uppmärksamhet. Och om ni inte får någonting, om ni inte får några tecken alls, lita då på er magkänsla. Bara fråga er själva om det här verkligen känns lämpligt för er, inte om det är rätt eller fel. Fråga inte er själva om det kommer att vara det bästa möjliga resultatet. Ni är på en resa, och på den resan kommer ni att ta beslut som är bra och några som inte är så bra med tanke på den slutstation som ni är på väg mot, vilket naturligtvis är den femte dimensionen.

Lyssna på den vägledning ni får från ert inre och runt omkring er, och ni kommer att ha en rolig och lättsam resa.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

 

Översättning Ulla Krogh

 

Du gillar kanske också...