Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 1 september 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 1 september 2021

 

Hjälp kommer från Ärkeänglarna

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi släpper in mycket hjälp just nu, eftersom vi upptäcker att ju mer hjälp vi får, desto bättre är vi på att leverera till er som behöver det som ni behöver för att komma vidare på era resor. Vi har fått hjälp av ärkeänglarna, som inser att det arbete vi gör med er är betydelsefullt, och de ser också att arbeta genom oss är ett sätt att få kontakt med fler av er. Ni drar förstås nytta av alla hjälpare som finns i hela detta universum, och hjälpen ni får från Källan är också betydande.

Vi arbetar alla tillsammans och vi hoppas att vi genom att arbeta tillsammans kommer att inspirera fler av er att också arbeta tillsammans, eftersom vi kan se  värdet i det för mänskligheten. Men egot ser det inte alltid så. Egot gillar ibland att ta på sig för mycket för att bevisa sig själv, eller för att egot vill få etiketten ”Den store” eller ”Frälsaren.” Men när ni arbetar tillsammans för att sprida kärlek och glädje, är ni inte ute efter att få alla ära. När ni ser att ni är en del av ett kollektiv och att förbättringen av kollektivet är bra för er också, är det mer troligt att ni arbetar med andra för att åstadkomma de förändringar ni vill se och uppleva.

Det är därför vi berättar det faktum att vi samarbetar med dem som är i vår dimension, och vi söker hjälp med dem som är i högre dimensioner. Vi vill inspirera er att se er omkring på ert Jordiska plan efter den hjälp som erbjuds. Ibland tillåter inte stolthet er att acceptera hjälp, och ni måste släppa det stolta egot ett tag, bara för att se om ni har det bättre utan att använda den stoltheten och aktivera ert egos medvetande.

När ni skiftar, växlar ni in i ert Högre Jag, och som ert Högre Jag förstår ni att ni är ett kollektiv och det har ni alltid varit. Och så kommer ni inte behöva göra allt själva när ni har stigit, och det är verkligen dags att inse att ni inte gör allt själv nu heller. Ni har hjälp med skiftet från oss alla i de högre sfärerna, och ni har också hjälp från era medmänniskor. Släpp in hjälpen, särskilt när ni kämpar med något. När ni anstränger er hjärna och försöker ta reda på hur ni ska få något att fungera, det är då ni vet att det är dags att släppa behovet av att göra allt själv och släppa in den hjälp som kommer från varelser och kollektiv som oss själva.

Överföringen av energi som kommer med ärkeänglarnas hjälp kommer att hjälpa er alla att få tillgång till mer av ert Högre Jag och allt gott som följer med det. Allt ni behöver göra är att acceptera den hjälp som kommer. Ni behöver inte förtjäna det; ni behöver inte recitera rätt fraser. Vet bara att det är på väg, och att om ni slappnar av och öppnar er som en blomma, kan ni ta emot det med lätthet och nåd, och ni kan börja leva livet som om ni befinner er i den femte dimensionen just nu.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...