Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 maj 2022

Det Arkturiska Rådet
Via Daniel Scranton, 9 maj 2022
Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi är så intresserade av vad som krävs för att väcka en mänsklig varelse. Det fascinerar oss att se när era historier där på Jorden utvecklar sig, och när vi märker hur människor vaknar upp på de mest oväntade och märkliga sätt, inser vi att vi fortfarande har en del att lära oss om den mänskliga upplevelsen på Jorden vid denna tid. Vi vet att ni alla måste ha unika vägar att gå för att uppfylla era syften, och vi vet att var och en av er spelar en viktig roll i expansionen och utvecklingen av medvetenheten på Jorden.
Vi undrar ofta hur vi bäst kan tjäna er, för när vi tittar på er inser vi att så mycket av er resa är okänt territorium för oss. Ni har dessa otroliga upplevelser som aldrig tidigare har upplevts i detta Universum, och det är en absolut fröjd att få vara en del i utvecklingen av era berättelser. Vi vill att ni ska vara lika fascinerade av er resa som vi är, för vi vet att ni skulle kunna njuta mycket mer av er utvecklingsprocess. Vi vet att det är dags för er att börja uppskatta er själva och se er själva som underbara skapare av dessa upplevelser. Vi vill också att ni ska veta att den hjälp som är på väg just nu för er alla, kommer att komma i form av energier som kommer att hjälpa er att förstå allt ni just nu upplever i era liv, och även globalt.
Vi ser många människor som försöker förstå vad som händer, och i processen att göra det skapar de historier som de sedan gör sanna för sig själva. Och det kommer från en person som inte backar tillräckligt för att se hela bilden. I den större bilden finns det kontinuitet och synkronicitet. Men när någon tittar på något så specifikt och försöker gå till botten med det för att plocka isär det, kommer de ofta att finna att de är i en bottenlös avgrund. När ni väl har börjat gå på en väg av skapande, kan det vara utmanande för er att kliva av den vägen, att zooma ut, och komma ihåg att i den större bilden skapar vi alla den här resan för skojs skull, för glädjen med den och för upplevelsen av den.
Och när ni zoomar ut tillräckligt långt bort, finns det inga ”dem”, utan snarare spelar var och en av oss vår roll för att väva den väv som är detta Universum, ett Universum som håller på att bli mer integrerat och enat hela tiden. Energierna som vi och våra kolleger gör oss beredda att skicka till er nu, kommer att hjälpa er att se det. De kommer att hjälpa er att förstå det hela på ett bättre sätt, för det är vad så många av er behöver som tenderar att fixera sig vid en fråga eller en aspekt av livet där på Jorden. Det är menat att ni ska vara medvetna om den större bilden hela tiden, och vi vet att ni kan vara det och att många av er redan börjar se världen och Universum på det sättet.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...