Vad Lärde Mr. T oss? Ivo of Vega via Sharon Stewart, 31 augusti 2021

 

 

Vad Lärde Mr. T oss? Ivo of Vega via Sharon Stewart, 31 augusti 2021

 

 

31 augusti 2021

Igår sa jag i en video, ”DET FINNS EN MAN SOM INTE VARIT I KRIG UNDER 4 ÅR. Vad visade han er? Hur många amerikanska soldaters liv räddade han, för att inte tala om människoliv i andra länder. Låt oss alla vara mer som han. Oavsett om ni vill ha honom tillbaka vid makten, Låt oss ALLA FÖLJA HANS EXEMPEL! ”Och ni känner mig, många saker dyker upp i mitt upptagna sinne under en dag, eller så fortsätter vissa ämnen att flöda tills de är klara. Detta är ett av dem. Jag är inte klar än.

Alla vill ha honom tillbaka på kontoret. Vi vill det. Men tills han kommer tillbaka, om han gör det och de säger att han kommer att göra det, är det upp till oss att hålla de värderingar som han representerade i våra hjärtan och att anta dem!

Vad lärde han oss? Jag talar om ”mjuka” värderingar snarare än de ”hårda” värderingarna av vad han gjorde och vad han instruerade armén att göra.

Han lärde oss att bra ledarskap är viktigare än pengar.

Han lärde oss att medkänsla för andra i denna värld är viktigare än pengar.

Han lärde oss att när du behandlar människor rätt, kommer de att behandla dig rätt. Jag slår vad om att det inte är många amerikaner som inte skulle öppna sina hem för honom och hans familj för en måltid eller en natts sömn just nu. Inte för att han är i behov av det, naturligtvis inte, utan för att de skulle välkomna honom in i sina hem på ögonblicket och ge honom den gästfrihet de kunde.

Han gav företräde åt dem som talade sanning och undvek reportrar vid presskonferenser som inte gjorde det. Mellan honom och Kaley MacInneny, vilket fantastiskt, direkt, självklart par. De var en fröjd att lyssna på och se dem favorisera sanningarna och undvika DS -lögnare.

Han lärde oss att direkt tal härskar över manipulation, lögn och kontroll.

Han blev offentligt förlöjligad i flera år men slutade aldrig. Den här mannens styrka i att möta de bakslag som han gjorde var oberäknelig. Det han visade oss där är att det finns saker värda att kämpa för, värda att arbeta mot, som inte involverar egot. Det finns större mål.

Han citerades för att ha gjort en nedsättande anmärkning mot kvinnor för år sedan, men han har bara citerats för att ha sagt det en gång. Det, enligt mig var ett misstag, en tillfällig brist på omdöme som han aldrig upprepade. Vi gör dem alla. Det enda vi sa vilket vi ångrar att vi någonsin sagt, men vi upprepar det inte för att vi har lärt oss lektionen och vi tillät den att göra oss bättre.

Istället för att kämpa för det som verkligen var hans, stod han tillbaka och lät den andra sidan visa er precis vad den hade i sinnet för er. Han förstod att han kunde ha insisterat på att inte ge upp sitt uppdrag, men han insåg att det fanns en större bild och denna större bild innebar att han gick ur vägen. Din själ gör detta ofta för att visa dig den stora bilden. Han klev åt sidan så att ni kunde kämpa för era rättigheter.

Vad Amerika och världen lärde sig igen var att respektera sin politik, att det ens var möjligt längre.

Han gjorde allt detta med så mycket mod, värdighet och nåd som han kunde samla.

Han visade er att det handlar om att ändra systemet, inte om hans personliga vinster.

Han gjorde det han gjorde, orädd och med omsorg om alla.

Han lärde oss att älska våra medmänniskor.

Ni behöver inte sakna honom, killar, han finns fortfarande i era hjärtan om ni håller honom där!

Vi hade en Ghandi, vi hade en Mandela, vi hade en Diana, nu har vi fått Mr. T. Vi måste se det budskap som dessa ledare förde till oss och omfamna det i våra dagliga liv. Det är därför de är här – för att visa oss.

Jag menar, låt oss inse det, vi har haft några ganska usla ledare. Ljög i våra ansikten och stal våra pengar bakom ryggen. Men det finns diamanter i denna kolgruva och vi hade precis en.

Det viktigaste han gjorde var att han gav världens folk en aning. Han gav er inte bara polerade Vita Husrapporter, han lät inte hans nyhetsfolk prata med er – han gjorde det själv. Han använde sociala medier, sättet som människor tenderar att kommunicera på nu, för att prata direkt med oss. För att meddela oss. Han räknade med oss. Av den anledningen kan vi inte svika honom nu. Han pratade i kod och han visste att ni visste vad han menade. Han var inte nedlåtande mot folket – han visste att de skulle lista ut det.

Ivo: Min älskade, anledningen till att han drog sig tillbaka när valet blev förfalskat var att han lade det i händerna på sitt folk för att klara upp det. Det var därför. Han visste att de hade de falska röstmaskinerna, han visste att han tycks förlora. Ändå tillät han det så att folket skulle börja hävda sin rätt till vad som verkligen var deras – han och den livsstil han representerade för dem.

Jag: Ja. Det är upp till oss.

Ivo: Det han representerar för människorna är ett sätt att leva som sätter människorna först, inte sist som det är nu. Detta är början på Vattumannens tid och inget annat kommer att få kraft i denna nya tid.

De som sätter människor sist i sina företag har redan försökt dölja det faktum att de gör det. När du går igenom en WM -butik som du gjorde i kväll ser du att de undrar hur det var med din shoppingupplevelse när det var aggressiva män ute på parkeringen, gångar utan mat, antingen behövde det fyllas på eller så var de utan, och butiksinredningen lämnade också mycket att önska. Du kommenterade för din granne att man skulle behöva vara i din ålder för att förstå vad samhället har gått igenom de senaste 60 åren. Det är sant, ni kunde ha haft så mycket mer, om det inte vore för de patologiska värden som era korrupta ledare antagit. Humanismen är på väg tillbaka. Den måste återuppstå om ert folk ska överleva.

Jag: Det finns så mycket att lära av vem han är och vad han representerar för världens människor. I fyra år fann länder som hade blivit förstörda av krig fred genom honom. Titta nu. Han visade oss och vi kan inte låta det glida genom våra händer.

Det är vårt eget fel, vi satt på lagrarna och trodde aldrig att det skulle bli så illa men vi blev varnade. Det fanns filmer, böcker, artiklar, videor ute med sanningen om vad som händer men vi satt bara och hoppades att det skulle bli bättre utan att vi gjorde något åt det. Det gör det inte. Det är upp till oss att börja göra mer samvetsgranna val och börja leva mer medvetet.

Ivo: Och du gör din del idag när du ska ta ut dina grannar för att handla mat – igen. De har ingen mat under ytterligare en vecka och inga pengar till att köpa den, så du kommer att köpa den för dem.

Jag: Det kan kosta mig några hundra, men jag vill leva mer samvetsgrant. Jag vill hjälpa till. Jag sitter bara och väntar på att de ska få en katastrof så att jag kan hjälpa dem. Jag ger råd, men det kanske tas eller inte, jag vet inte. Men jag är alltid där för att hjälpa dem eftersom det här är den nya världen. De kan inte tro mig. Jag tror att de tror att jag är från Mars.

Ivo: Nej, min älskade, du är från framtiden.

Jag: Du också, Ivo. Jag älskar dig!

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...