Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 april 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 april 2018

 

Stjärnbarnen ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla

Vi är glada att ge er följande lägesrapport. Den nya generationen människor som har fötts under det senaste decenniet håller sig på rätt kurs med den dagordning som de hade för att välja att inkarnera just nu. Vi märker att de kan hantera högre frekvensenergier och att de också kan behålla sin känslighetsnivå utan att bli överväldigade av vad resten av mänskligheten bearbetar.

Många av dessa barn kommer in utan att ha haft så många livstider på planeten Jorden, så att de skulle få mindre bearbetning att göra själva. De för in mer medvetenhet om sitt galaktiska ursprung. De för in mindre rädsla för utomjordingar, och ändå är de också ganska medvetna om behovet av att hävda planeten Jorden som sitt hem.

Deras känsla av att balansera energierna är oöverträffad av varje annan generation. De har haft livstider tidigare på planeten Jorden där de erkände sin Gudomlighet och väckte sitt medvetande. Uppvaknandeprocessen är lättare för dem. Ljuset som de kan hålla i sina fysiska kroppar är starkare, och ni skulle alla ha nytta av att följa deras ledning, att lyssna på dem och att ge dem så mycket frihet som möjligt.

De är inte bara morgondagens ledare; de är de som skapar den nya tiden. De leder vägen i skiftet i medvetandet, och det spelar ingen roll vilket stjärnsystem de anpassar sig till i vilken tid som helst. De kommer alltid att vara barnen som förenade galaxen. De kommer alltid att vara de som kommer att kommas ihåg som ”stjärnbarnen”.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...