Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 september, 2022

Vad kommer för mänskligheten? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket imponerade av mänskligheten, som alltid, men den här gången är det på grund av din vilja att behålla en positiv attityd och synsätt. Ofta kan det verka som att mänskligheten är på väg att förstöra sig själva, och ändå vet de av er som förstår kraften i din avsikt och ditt fokus att du inte kan ge efter för negativiteten om vart mänskligheten är på väg. Vi vet att det finns berättelser som svävar runt i den nya tiden om hur några av er kommer att fortsätta leva på en femtedimensionell jord och andra kommer att sitta fast på en tredjedimensionell planet, och det ger en del människor hopp eftersom de tror att de kommer att vara bland de utvalda.

Men när du kan ha hopp för hela mänskligheten, eller ännu bättre, en vetskap om att hela mänskligheten kommer att klara det, det är då du vet att du har tränat dig själv att se på det positiva i livet. De av er som verkligen är vakna förstår genom er egen erfarenhet att även andra kan ha sina uppvaknande upplevelser, kan få sina ögonblick av klarhet, kan förstå en gång för alla vem de verkligen är. Och du vet detta eftersom det hände dig, och det var inte planerat, och du gick inte i skolan för det.

Ni kan alla vara säkra på att det finns en plan för varje enskild individ ni delar er planet med just nu, och ni kan också trösta er i vetskapen om att de alla är på väg, oavsett hur det kan se ut för en utomstående. Därför är det alltid bäst att vara uppmärksam på vad som händer inom dig, snarare än att leta efter bevis där ute som säger att mänskligheten är på rätt spår som helhet. Det kommer alltid att finnas de som vill ge dig rapporten om undergång och dysterhet och berätta om vad som kommer att hända härnäst som kommer att bli katastrofalt för mänskligheten.

Ni är alla vakna nog att inse att ni väljer era egna tidslinjer, och att det inte bara finns en framtid som är huggen i sten för alla att uppleva, oavsett hur de vibrerar. Hur kunde det vara? Om du tror att du kan vibrera i harmoni med bra parkeringsplatser och att människor är snälla mot dig, hur kunde du då inte tro att det är möjligt för dig att uppleva framtiden för planeten Jorden och mänskligheten som du vill uppleva? Varje liten bit av din upplevelse av verkligheten är din egen skapelse, och vilken upplevelse du än har med andra är ett medskapande.

Därför applåderar vi er som representerar The Awakened Collective och förblir positiva trots vad ni ser komma till er från mainstream media, sociala medier och de new age-kretsar som ni är i. Det är inte alltid lätt, men vi ser dig göra det för att tillräckligt många av er vet att din positivitet spelar roll och hur du fokuserar spelar roll. Det förverkligas bokstavligen till fysisk verklighet. Och när du visar andra genom kraften i ditt exempel att det är så, blir du en ledare, och du blir den typ av ledare som mänskligheten behöver just nu. Vi ser fler och fler av dessa ledare dyka upp hela tiden, och det är därför vi alltid känner oss glada, positiva och exalterade över vad som komma skall för mänskligheten.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...