Älvorna i de Uppstigna Drakarnas Värld via Galaxygirl, 7 april 2019

Älvorna i de Uppstigna Drakarnas Värld via Galaxygirl

7 april 2019

Vi är älvorna i de uppstigna drakarnas värld, och erbjuder er våra helande vibrationer i detta nya nu-ögonblick, där allt håller på att bli kristallint, rent och lysande. Vi älvor erbjuder våra kondoleanser för de förluster ni upplevt under er resa, men vet att de kommer att ersättas av ljus, med det nya, med bättre upplevelser som bara väntar på att bli manifesterade, så ser ni att allt egentligen inte är förlorat? Vi älvor i drakarnas värld ser kanske lite annorlunda ut i form och utseende jämfört med era älvor på Gaia, kära Gaia, för hon är berömd här också, förstår ni? Förstår ni att hon är en väsentlig del av detta och ni som bor på och inom henne också, för ni håller på att skifta de vibrationella kodningarna för allt i denna kvadrant av universum och det är otroligt spännande för oss, för alla, då vi betraktar och bevittnar dessa massiva intra- och extraplanetära framsteg.

Vi arbetar nära kristallerna. Vi skyddar dem och polerar deras frekvens, polerar upp dem vid behov. Vi är väktare av kristallernas inre ljus, som innehåller dyrbara helande toner som vi överför till er nu, människor förkroppsligade i detta nu, på kära Gaia. Plantera era fötter på Gaia så att hon kan dra nytta av det. Öppna upp ert inre hörande, ert inre vetande och släpp in dessa koder, dessa kodningar av kristallint brummande, av hög vibration från drakarnas värld som erbjuder deras magi och healing. Känn er krona virvla upp och snurra, känn utrymmet inom er. Plötsligt är ni större, plötsligt verkar allt möjligt, för det är det. Och vi inbjuder er att komma upp till kristallgrottan i drakarnas värld, där många av oss vistas, och glida ner i trons mörka vatten. Flyt nu och öppna era ögon. Ni ser den fluorescerande glöden av många färgade stalagmiter och stalaktiter över era söta huvuden. Och ni inser att också vattnet glöder, för de finns djupt inom vattnet och sträcker sig kärleksfullt upp mot er, förändrande vattnets vibrationella healing som är varmt och sött, rent och gott. Drick vattnet. Lyssna till kristallernas sjungande då de vinkar er hemåt mot de högre dimensionella verkligheter som är ert riktiga hem som kungliga emissarier av ljuset, av det Kristnade ljuset och den violetta flamman vilken ni så modigt och osjälviskt delar med de andra i er nuvarande sfär av omrörande sediment som rämnar i två. För det är vad vi ser. Vi ser den mörka, kalla, jordliga sfären rämna från den härliga uppstigna kristallina kroppen av paradis som är den Nya Gaia, den Nya Jorden. Och vi ser dem som valt de drivande sedimenten och den mörka dyn transmuteras bort, och vi ser dem som är kvar blinka glädjefyllt och glöda i mer ljus.

Vi ser många saker. Vi är visa, vi är små, vi är många, vi älskar er så mycket. Vi erbjuder vår kärleksfulla hälsning till älvorna på Nya Gaia denna dag, slår en bro mellan sfärerna i ytterligare förmåga, för vi är drakvärldens helare, vi tonar, polerar stenar och kristaller, helar de jättelika blommorna som skiner och varje morgon öppnar med glädje och möter vår sol med andens fräschör. Vi helar och förbättrar kontinuerligt. Vi erbjuder vår kunskap till Älvorna på Nya Gaia och önskar uttrycka vår trohet och solidaritet med dem, för vi kommer från samma energisignatur och vi älskar er alla så mycket.

Vi är älvorna i drakarnas värld som är här för att erbjuda våra tjänster till mänskligheten som är i uppstigande i detta mest heliga nu av världars förening, av verkligheter, av sfärer, av vibrationella frekvenser som föreföll ha försvunnit men nu har återfunnits. För allt finns i sanning inom, allt är inte förlorat men hade glömts bort, lagts åt sidan. Nu är tiden inne att minnas vilka ni egentligen är, mänskliga vänner, vilka ni i sanning är, har varit och alltid kommer att vara. För ni är krigare av ljuset, av den Kristnade flamman och vi lånar ut vårt ljus och vår healing till er nu, sträcker ut våra små händer mot er i tjänst, som så många som omger er himmel gör i detta nu. Om ni bara kunde se det skulle ni skratta av munterhet och glädje och ren rå upphetsning! För det sker – det sker – det sker – det är här nu – det finns inom er. Hör ni stridsropet från den Stora Modern som kallar er hem till hennes omfamning, hennes kram av ren kärlek? Det är här, det finns inom er, och när ni går in i det och minns, kommer ni att minnas att ni verkligen är hemma, att ni alltid varit det och att ni egentligen aldrig lämnade – för hemmet i de högre sfärerna finns inom er. Det kristallvatten ni nu flyter i hjälper er att minnas, hjälper er att förstå, och är en ljuvlig plats att besöka. Vi välkomnar er i sanning till dessa grottor i de uppstigna drakarnas värld, om ni har rena avsikter är ni mycket välkomna. Alla vänner till Elthor och Alisheryia är våra vänner, för vi älskar dem så, och vi älskar också er. Må frid, ljus och glädje vara era denna dag, för alltid. Vi är älvorna från de högre sfärerna i drakarnas värld, i de uppstigna drakarnas kollektiv. Var i frid

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

You may also like...