Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 juli 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 juli 2019

Utomjordingar i OceanernaDet 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har börjat undersöka de sannolika scenarierna som ligger framför er under andra halvan av ert kalenderår och vi har märkt att några nya sannolikheter har kommit till ytan med upptäckten av utomjordingar som lever i era oceaner. När vi säger att de kommer att bli ”upptäckta” menar vi verkligen att det finns en stor sannolikhet att förekomsten av dessa utomjordingar kommer att avslöjas för allmänheten. Nu har ni redan sett grunden för detta som läggs ut av de artiklar som har kommit ut för att proklamera att dessa varelser i era hav inte möjligen kunde komma från planeten Jorden.

Ni börjar acceptera mer och mer som ett samhälle att det utomjordiska livet är en riktig sak och antalet människor som accepterar att utomjordingar har varit på planeten Jorden med er växer varje dag. Nu är anledningen till att avslöjandet kommer att göras om de utomjordingar som bor i havet först, eftersom de flesta individer inte spenderar mycket tid på fartyg och båtar och de som redan gör det vet om stora vita hajar. De förstår att oceanerna kan vara en farlig plats, även med bara möjligheten att en stor storm kommer. Och så kommer det inte att skrämma för många av er att veta att det finns liv från andra planeter som bor i era oceaner.

De flesta människor kommer fortfarande inte att tro att bevisen är verkliga, om de är benägna att inte tro. Om de är skeptiska av någon anledning, kommer avslöjandet inte att påverka dem. Så det är ett steg framåt för er som vill ha fullständig upplysning, men det är inte nyheter för dem som vill ha fullständig information. Det visar en vilja från de som har hållit hemligheter från allmänheten för att avslöja mer. Vi ser denna troliga tidslinje som ett slags test för att mäta mänsklighetens respons. Och som vi har sagt tror vi att de av er som redan vet om utomjordingar kommer att finna det tillfredsställande att se sådant som avslöjas i ett vanligt offentliggörande.

Även vår tillkännagivande av denna sannolika tidslinje skapar en större sannolikhet för att den kommer att bli förverkligad och vi är glada för er alla. Vi är glada att se att mänskligheten kommer närmare den tid då ni kommer att få utomjordingar att gå, simma och flyga bland er.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...